Both L.RAIRFLY Creative Commons License 2002.11.21 0 0 111
Hogy a macska rúgja meg !
"CONSENSUS HUMANUS" =emberi közmegegyezés !
Erre lenne most szüksége mindenkinek, szerintem megoldható.(emlékeztek? emlitettem a génszindrómát,hát ez lenne a bajunk?)
Hogy öszintén megmondjam, ha valaki szivott mint a panda maczi, az én voltam .Pedig ISTEN bizi semmit sem műveltem, ennek ellenére kispados lettem. A földröl tekingettem az ég felé irigyelve másokat, sőt néha sajnos azt is látva, hogy egyesek "tegezgetik" azt amit csak magázni szabad.Volt valaha egy pár tökös oktatóm, mint pl.
Badacsonyi Béla, a "FIFI", vagy öreg Gulyás Feri bácsi.(Fifit még meg nótába is foglalták, aki emlékszik rá) Na mindegy!Úgy emlékszem ők annak idején valamit Qrvára a fejembe vertek a repülésen kivül!Namármost, mi a sz@rt csináljak, mint sértett pasas!Örökké csak haragudjak?
Azzal együtt a hatóságnak azt is el kell fogadni, amit egy okos emberünk mondott, hogy az "igazságot
is meg lehet szokni"!És ez is lényeges!!!
Lehet, hogy a sok indulatos hozzászólás mögött van valóságtartalom, nem vitatom, de egyszer mindent le lehet zárni,sőt le kell és MUSZÁLY!
Ha valamit elQrt a hatóság, azt valószinű nem szivesen vallja be,lehet, nem is a kötelessége.
Talán legyen mindenki számára megnyugtató, hogy váltás következett be és ez legyen egy elégtétel!
Én ennyivel megelégszem.
Megaztán azt is hallottam egyszer a iskolában
amit mondott a frankok királya "Az állam Én vagyok" Most mi a sz@rt csináljunk. Szemben pisikélni nem mindig érdemes a légcsavarszéllel,mert elborit e lé!De ez sem kell, hogy igaz legyen! Na fiug! Mi legyen a megoldás?
Egy megoldás lehet, ami sajnos a korral jár!Ezt úgy hijják hogy bőlcsesség.
Ha valaki vén marha létére forradalmár volt, az én voltam, rá is keféltem derekasan.
Azzal együtt azért nem adtam fel.Árgus szemekkel figyelem és sasolom azt ahol felüti a fejét a csibészség, esetleg frusztrált emberek menetelése. ( vagy netán ilyen hatósági emeberek, de a jóisten adja, hogy ne legyen !)
Természetesen ez alól senki sem lehet kivétel, még én sem, saját magammal szemben.
Remélhetőleg ez a topic jó postás lesz, mert vélemény, az aztán volt derekasan !
Talán ha a Bátori Laci ezeket kinyomtatja és szépen sorban numerikus sorrendben az új diri elé teszi, vagy ha Ő lesz, akkor már ebből is leszűrt
1-2 értelmes dolgot. Ezt majd Ő eldönti!
Visszatérve a forditott P.Gy-re !Lehet hogy a dűh
vezérli,ilyen a stilusa megértem és elfogadom.
Én is voltam dühös ! Én is irtam a Ruppert úrnak, meg a Minisztrelnök úrnak, igaz minden esetben saját nevemmel. Az is dühitett mikor a csibészséget kivizsgálásra visszadaták oda,akik miatt a panaszt tettem.Álltam én is a biróság előtt megalázva, tehetetlenül vergődve, mert Sipos úr úgy gondolta !
B.Laci ! Valahol értsed meg te is ezeket a megnyilvánulásokat,GYP! pedig tegyed oda végén a nevedet és akkor mindannyian jóban leszünk!
Hidd el nekem, kell !! Akkor mellszélességgel
melléd fognak állni.
Majd most kellene az "igazi" HAOPA, igaz a PLH részéről feltétel nélkül elfogadni a vezetőit és a létét,legyen az akárki, akár a Simon Karesz, vagy az Angyal Laci, vagy a Filemon János.
Ők csak képviselnek, az erő és a kontroll a tagság akarata.
És lehet a PLH-t is pilóta kontroll alatt tartani, sőt muszály!
Sorry az óhéber dumáimért, nem szóljatok meg miatta. Lehet hogy inkább hallgatni kellene.
"HALLGATNI ARANY" de nem mindig jó, mint ahogy néha cimboráink teszik.
Javaslat egyébként az új főnök felé !
Azt a fránya ügyfélszolgálati miafarnczot be kellene zárni és egy jó kocsmát nyitni a helyén.
Hadd menjünkmábe ügyeket intézni a hatósági delikvensekehez, de kizárólag "ügyfélfogadási"időben.Szerintem betartható, egyéb esetekben csak telefonon lehessen konzultálni.A PLH igazgató pedig havonta tartson fogadóórát bejelentkezés alapján, de kizárólag olyan ügyben, amit csak kizárólag rá tartozik.Lenne még 5-letem, de most nem teszem, mert a végén még megszóltok, ami 5-let egyébként bennetek is lakozik mert ti is ismeritek aközös nyűgöket.
POSTSCRIPTUM:A PLH "székháza" van miértünk és nem forditva, ha mi nem lennénk a PLH "székház" sem lenne, egyébként elfogahatjuk: a gond mindenhová követ minket.
Üdv. minenkinek Both L.
Szerintem a PLH

Előzmény: Bátori László (110)