bado Creative Commons License 2002.11.21 0 0 109
Ja és még egy:

Hogy ény mennyier szoktam bárkinek (főleg a hatóságnak)a fenekét, arról esetleg a mostani hatósági vezető emberkéktől érdeklődj. Elég annyi, hogy nem biztos, hogy rajongásig szeretnek (bár még nem utáltak ki a faházból), mert időnként (a magam utólagos elbírálása szerint is) nagyobb a pofám, mint ahogyan az hasznos lenne.
Még a Bátori lacival sem vagyunk mindíg egy platformon (van amiben egyetértünk, de ez sz..t sem ér, mert mást mond a paragrafus) és ezt meg is beszéljük. És képzeld, utána nem köpjük egymást szemen! Mert nem csak anyázva lehet vitatkozni, nem feltétlenül kell átharapni annak a torkát, aki valamit másképpen gondol, mint én.
Igen, én jó kapcsolatban vagyok a Bátorival, de fel tudnék sorolni még jónéhány hatósági nevet (főleg kisgépesekét), mert- már említettem korábban - valamikor én is dolgoztam néhány évet a hatóságnál (80-as évek második fele, 90-es évek eleje).
Ezzel szemben nincsenek olyan elképzeléseim, hogy emiatt külün elbírálás alá esnék.
Valamint - bár ehhez semmi közöd, de elmondom - néhányszor söröztem együtt a Lacival (és még más hatósági emberekkel is), és ha hiszed, ha nem, a repülőzés, különös tekintettel a hatósági munkára, beszélgetésünknek lényegesen kissebb hányadát tette ki. Tudod én tudok más témákról is beszélgetni (sőt inkább másról akarok, nem csak mindíg dolgozni).

A repülés-témában nem az én tisztem megvédeni a Bátorit, majd megvédi magát (bár azt azért elmondom, hogy elég sajátos a szemléleted, hogy egy gyakorló pilóta - nem hatósági pilóta - hogy tartsa karban a szekszóját).

Na! Most kieresztettem a gőzt. Hasonló stílusú és hangvételű vitába a továbbiakban nem akarok résztvenni, ez pontosan az a rossz, amiről ezen a topicon beszélgetünk, csak a másik oldalon.

Badó

Előzmény: YgröyG Ötep (105)