Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.21 0 0 127
Sziasztok.

Először is, Latex Bond köszönöm a kimerítő választ. A cumis sztori természetesen halál komoly, de félreértettél. Az én véleményem szerint, akinek gumi- vagy más fétise van, az nem egy élmény hatására szerzi ezt a vonzódást, hanem születésétől fogva magában hordozza. Az persze változó mennyire akarja vagy van alkalma kiélni. Volt a spektrum televízióban egy műsor, ahol a lábról beszéltek és szóba került a lábfétis is. Elmondták, hogy a lábbal illetve a szex-szel kapcsolatos idegközpontok közel vannak egymáshoz az agyban és egyeseknél „hibás” csatlakozások vannak -e két terület között. Ez a „hiba” az embert egész életében elkíséri. Nekem például rengeteg örömöt okozott eddig is és semmi kedvem sem lenne –úgymond- kigyógyulni belőle :-). Tehát az, ami annak idején történt, illetve hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítok az eseménynek csak ennek a hibás agyi kapcsolatnak köszönhető. Így aztán nem tartom valószínűnek, hogy a feleségem valaha is gumiimádó lesz. Szerencsére annál sokkal jobban szeretjük egymást, hogy ez bármit is számítana a kapcsolatunkban, azt hiszem mindketten nagyon sok mindenre képesek lennénk, ha az örömöt okozna a másiknak.
Leveled hatására kipróbáltuk az olajat és mondhatom egészen jól bevált ;-). Nemcsak a gumi melltartó felvétele és fényesítése tekintetében tetszett (sajnos igen rossz minőségű gumi, így nem lett igazán fényes, de csúszott, ami igen izgató), hanem a kölcsönös olajos masszázs főleg fenéktájon kifejezetten kellemes érzeteket kelt, ajánlom mindenkinek ;-))).

Igen, a felfújható szájpecekkel kapcsolatban, én is arra gondoltam amire Latex Bond. A Petőfi híd melletti üzletet ismerem, sőt már kerestem is ott ezt az eszközt, de csak normál szájpecket tudtak volna adni bőr arctakaróval, ráadásul horror áron.

Nos, a bécsi üzletek tekintetében, nekem a benzinköltség is jelentős összeg. Ha lenne még jelentkező, összehozhatnánk egy közös utazást mondjuk december közepén vagy januárban, így mindenki olcsóbban jöhetne ki. Én azt hiszem, csak a már említett szájpecket keresném és esetleg valami olcsóbb latex ruhadarabot, mondjuk harisnyát. Mindazonáltal egy ilyen üzletben körülnézni sem egy utolsó élmény (esetleg felpróbálni valamit...:-o).

Sziasztok.

U.i. Lakk-fétisnek: Én említettem már a Mátrix-ot, nagyon „király”. A Trinity-t játszó színésznőt láttam azóta más filmben, de nem ismertem meg azonnal, csak azt nem értettem, miért nem tudom levenni a szemem róla. Aztán eszembe jutott, hogy miben játszott és minden világossá vált. Hát igen, a tudatalattink nem téved.