Törölt nick Creative Commons License 2002.11.14 0 0 18
Én is gondolkodtam már, hogy esetleg a szexfilmekben manapság igen gyakori jelenet átélése lehet az általam nem elismert ok. Viszont ez ellen szól az, hogy mikor ez az egész felmerült közöttünk, kb 10 évvel ezelőtt, még nem láttam ilyen filmet. Az tény, hogy manapság a prájvit goldon egyfolytában ilyen filmeket nyomnak és ez csak fokozza vágyamat. De miután nem csak vágyamat, hanem csalódottságomat is növeli, ezért egyszerűen nem nézem. Elég nehéz nem nézni, mert korábban igen gyakran töltöttem éjszakákat a tv előtt, de sikerült sokkal tartalmasabb időtöltéseket beiktatnom az önámítás helyett, például időben lefekszem aludni :) Viszont a vágy továbbra is bennem van, bár lehet, hogy nem tudom majd megvalósítani. Legalábbis ebben a formában nem.
A hárman az ágyban topicban pedig elég nehéz partnerre akadni, mert nekem úgy tűnt, hogy ott kialakult kapcsolatokban élő emberek osztják meg gondolataikat egymással. Mikor valaki megpróbál partnert keresni gyorsan eltanácsolják. Ez egyébként így is van helyén abban a topicban. A társkeresős topic már egy fokkal jobb. Ha feleségem ismét úgy gondolná a dolgot elképzelhető, hogy próbálkoznánk is ott.
Arról sem szeretnék elfelejtkezni, hogy miért is nyitottam ezt a topicot. Illetve hogy mi volt az egyik célom. Úgyhogy most rákapcsolok és leírom a korábban elkezdett történet folytatását. Remélem, hogy ma vagy holnap este már olvasható lesz.
Előzmény: kezdősrác (17)