eritelaz Creative Commons License 2002.11.13 0 0 10
Erre a palesztin-zsido kerdesre szerintem e legjobb valaszt VGyuri vezette le,igy en nem is teszek hozza semmit.Pontosan errol van szo es aki ezt nem igy latja,na arra irtam,hogy megtevesztett.Nem elfelejteni,hogy a palesztinok a legnagyobb hazudozok a vilagon,oket koveti a sorban Husszein.

Jikov kerdese:Milyen népeket, vallásúakat, bőrszinűeket látnál még szivesen holtan?

Nekem alapvetoen az arabokkal van problemam.Veluk sem volna,ha kovetnek az idoszamitast es betartanak az alapveto civilizacios szabalyokat.
Engem az nem erdekel,hogy olyan eletkorulmenyeket teremtenek maguk kore mint egy patkany,ez az o dolguk.Sokkal inkabb erdekel,hogy egy cel erdekeben embereket kuldenek a halalba,olyanokat akiknek aztan a vilagon semmi kozuk az O problemaikhoz.Ha a palesztinok kovetnek az IRA szabalyait akkor meg rokonszenvezhetnek veluk,de amit ezek csinalnak az csupan a megvetesemet vivta ki.
Nekem nincs problemam a borszinnel,fajokkal,vallasi elvekkel.Nem osztom azt a jelmondatot,hogy-Az ember szine feher,ami ettol elter,az nem tartozik a normalis kategoriaba.Bar azt rogton hozza tennem,hogy eddig nem talalkoztam olyan szines boruvel akire ramondhattam volna a megismerese utan,hogy na igen ez kivetel.Te ismersz ilyent?A naci elvet nem osztom,mert szerintem hibas volt.
Udv:Erik

Előzmény: Jikov (8)