AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.12 0 0 682
"Nagyon nehéz még beszélni róla. Úgy érzem olyan dolgokat vár el tőlem, aminek nem tudok megfelelni. A legnagyobb baj, szerintem (szinte biztos), hogy olvasta a topicot."

Te is olvastad az övét.

"Emlékszel arra, amikor Rozi azt írta, hogy rátelepedek a gondolataira, teljes egészében magamnak akarom. Most azt mondta a párom, hogy lám még kivülállok is így érzik, akkor gondolkodjak el rajta, mert biztos így van. De nem tudta megmondani konkrétan miben nyilvánul ez meg."

Bár az okok meow ismertetése alapján érthetőek voltak, de a tény az tény, valóban rátelepedtél a gondolataira, még ha jószándékból is.

"Meg, hogy én betegesen féltékeny vagyok. Sose ellenőriztem a mh-én, nem kotorászok a zsebében, a táskájában. Nem foglalkozom vele, ha 3órás utat 5 óra alatt tesz meg. Legfeljebb arra gondolok, leült pl. a Balaton parton és ábrándozott, pihent egy kicsit. De sose gondolok rosszra. A 18 év alatt 3-szor voltam féltékeny. De akkor okom volt rá, mert hazudott és véletlenül mástól tudtam meg a dolgokat. Már pedig aki hazudik az gyanús.
De, hogy ezért én betegesen féltékeny lennék?!"

Nem tudom ez a fajta féltékenység beteges-e, és a hazugságra én is allergiás vagyok. De azért 4 gyerek elég összetartó erő lehet ahhoz, hogy az ember ne a féltékenységgel foglalkozzon. KIcsit megfordítanám a kérdést: ugyan kinek kell egy néggyerekes apa?

(Ja, és elnézést, de ma este nálunk őrültek háza van, nem tudok mindig rendesen idefigyelni, majd holnap elmondom. Éppen az előbb vágtam a földhöz egy tányért, lehet ha ide nem írhatnék még mást is idevágnék)

Előzmény: Nagynulla (673)