kezdősrác Creative Commons License 2002.11.12 -1 0 17
melchiorus írta: "Feleségem ugyanis mereven elzárkózik mindenféle folytatás elől."
Szerintem müködésbe lépett a "rendes nő nem csinál ilyet" effektus; habár cseppet sem vagyok szakértője a témának. Viszont ajánlanám a HogyanVesztettemEl.hu oldalon a 10 leggyakoribb női szexképzelgés ill. a 10 leggyakoribb férfi szexfantázia rovatokat.

Ami pedig a 3-as szeretkezést illeti; szvsz és csakis szvsz, lehet, hogy a szexfilmekből ellesett magatartástípus jelei mutatkoznak meg rajtad. Tehát azt hiszed, hogy amit ott látsz, az Neked és a Feleségednek is jó lenne. Habár gondolom ismered magadat annyira, hogy el tudd dönteni, érvenyes-e ez az eset Rád.
Az is előfordulhat - tudat alatt -,hogy önmagadat és Kedvesed szeretnéd látni szeretkezés közben (nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a beképzeltséghez), és ebben segít egy másik pasi. Ebben az esetben egy nagy tükör sokat segítene :)
Az a döntés, hogy egy ismerőst választottatok, nagyon helyes volt, mert egy hirdetésre jelentkező vadidegen esetleges "kihatásait" nem hiszem, hogy ecsetelnem kell. És végul: Habár nem ismerem a "Hárman az ágyban" topicot, "kicsiny közösségük"ben érdemes lehet folytatás után kutatni...

Előzmény: Törölt nick (8)