Hiver Creative Commons License 2002.11.10 0 0 28265
Először is köszönök mindenkinek mindent! A tegnapi tésztapartyt, külön is a külön gnocchit :o), a névnapi meglepiket és köszöntéseket, csomagmegőrzést és -szállítást, a frissítést, a fényképezést, Nyuszinak a nyulazást (Bár ez most kivételesen nem jött be: 2x is ráléptem =:o) sarkára, és a siratófal után csak 2 km-t bírtam futni Vele, aztán leszakadtam pedig Nyuszi tényleg megtett mindent. Szerencsére 1-2 kili múlva mégis sikerült beállnom a kívánt tempóra, csak így már egyedül kellett megküzdenem az elemekkel), a szurkolást és hogy olyan sokan megvártátok az eredményhirdetést (Olyan kedves volt mindenki! Külön jó poén volt a "szponzorok" az eredményhirdetés hátterében :o), és a sok-sok gratulát!!!
A rajtszámfelvétel kicsit döcögősre sikerült, ezt legközelebb megpróbálom előre lerendezni. Elnézést, hogy a felénél leléptem melegíteni, és Kriszre bíztam a többit - remélem mindenki megkapta a megkapnivalóját.
A versenyről csak röviden: 7-8 km-ig nehéz volt, utána egyszercsak beállt a lábam a tempóra, és "csak" menni kellett. Utána csak a nagy szembeszél szivatott meg, de most legalább volt ugyanannyi hátszél is, amikor igyekeztem "vitorlázni". A vége 1:23:29, új PB!
Sok FB-ről már tudom, hogy mit futott, de azért várom a száraz adatokat (ha vki nem akar hosszút írni), és persze az élménybeszámolókat - született még jó pár PB a mai nap során!

Nagyon jól sikerültek Julcsi képei, remélem sikerül Nyuszit hamar átcsábítani, hogy fel tudja rakni a netre (meg a BBp képeimet is)!