mboard Creative Commons License 2002.11.05 0 0 93
Információk:

Ez a történet egy amerikai lány, Muffy 18. születésnapjáról szól. A lány biszexuális, volt már kapcsolata egy lánnyal: Lilithtel. Üzleti úton lévő anyja tanácsára csatlakozik egy társasághoz, akik anyja üzlettársának Biancának ismerősei. A társaságban már várja őt két férfi (Xandro és Millow) és egy izgatóan szép nő (Whordelia). Az immár négyfős társaság elmegy egy szexboltba, ahol Muffy igazi szülinapi ajándékot kap. A bolt Bianca tulajdona, aki a fétis divat egyik királynőjeként ismert.

Jöjjön hát a történet:

A két férfi és a két nő hátramentek “Bianca Latex Barlangjába”. Millow szavajárása szerint: “Ez a kuckó csak a kiválasztott vevőkör részére létezik”.

Mikor Muffy megnézte a “Montreali Martin” desgin-t teljesen el volt ragadtatva, éppen úgy, mint amikor Whordelia el volt ámulva azon a napon mikor Bianca őt csábította el. Muffy számára az összes szűk latexruha régi barátnőjét, Lilith-et jutatta eszébe, az összes dekadens cuccról azok a dolgok jutottak eszébe, amiket az Istennő csinált vele. A szoba levegője tele volt a latex egzotikus illatával, és enyhe ködként lengett a helységben Bianca parfümje, mellyel az összes ruha be volt fújva. Ezek az illatok Muffy tudatalattijában felidézték Lilithel való randevúit. Egyre izgatottabb lett.

Whordelia azt javasolta Muffynak, hogy próbáljon fel néhány ruhát. Muffy kapott az alkalmon. Akárcsak Whordelia egy héttel ezelőtt, Muffy is egyre jobban beindult, minél több ruhát húzhatott fel magára. Imádta a latexet. Az anyag érzése és illata teljesen megrészegítette, képtelen volt legyőzni magában a szűk ruhaköltemények által keltett erotikus vágyat. Hirtelen ismerős érzés fogta el. Valami olyasmit érzett, ami hasonló volt ahhoz, amit régen Lilith tett vele: a láthatatlan erőszak érzését. Az érzést, amit titokban annyira szeretett.

Ott állt a próbafülkében egy földig érő hosszú kék gumiruhában, amely teste minden procikáját szorosan átölelte, majd megnézte magát a tükörben. Egyszerűen el volt ragadtatva attól, mennyire szexisen néz ki. Agyában az összes erotikus lüktetés és az összes emlékek egy pontra gyűlt, érezte, hogy fel tudna jutni a csúcsra. Gondolkodás nélkül elkezdte testét simogatni. Egyre bátrabban cirógatta magát, majd behunyta szemeit és lassan elkezdett hullámozni, forró szívverésének ritmusára. Egyszer csak egyik keze megállt a lábai között, a másikkal pedig mellbimbójára tévedt. Egyre jobban közeledett az orgazmushoz, mikor ajkát hirtelen egy hangos nyögés hagyta el és Whordelia a függöny túloldaláról megkérdezte, hogy minden rendben van-e.

Ez azonnal széttörte Muffyban a vágyat, gondolatai visszalibbentek a Földre. Visszaválaszolt, hogy minden rendben, miközben káromkodott magában. De nem tudta pontosan, hogy miért is dühös: azért, amit csinált, vagy pedig azért, mert félbeszakították gyönyörét. Néhány másodperc múlva belépett a fülkébe Whordelia, hogy megnézze, minden rendben van-e, bár tökéletesen tudta, hogy mi történt odabenn. A szex illata, a pirulás Muffy arcán és az izzadságcseppek semmi kétséget nem hagytak Muffy benti kis akciójáról. Whordelia azonban nem akarta elvenni a lány kedvét, ezért úgy tett, mintha semmit sem tudna.

“Alig ismerlek téged” - mondta Whordelia bizalmasan - “de nagyon-nagyon izgató rajtad ez a latexruha. Én is imádom ezt a szűk, feszülő érzést. Csak én érzem úgy, vagy te is, hogy amikor mozgok benne, olyan mintha kellemesen cirógatna?”

“Hát…” - mondta Muffy, aki nem akarta hogy látszódjon rajta, mennyire felizgatja ez a dolog - “szerintem ez valamilyen sajátos stimuláló érzés…”

“Ha teljesen át akarod ezt élni, akkor az egész testeden érezned kell. Keressünk egy olyan ruhát, aminek vannak ujjai, nadrágja, kesztyűje, és bugyija is.” - mondta Whordelia.

“Bugyija? Alsóneműt is csinálnak latexból?”

“Hát persze. És nagyon csodálatos érzés!”

“Hát..nem is tudom. Ez egy kicsit talán vad nekem” - válaszolt Muffy, miközben majd meghalt érte, hogy felpróbálhassa.

“Mondok valamit” - suttogta Whordelia és közel bújt Muffyhoz - “Mi lenne ha szólnék Millownak, hogy menjenek ki egy kicsit Xandro-val. Aztán te és én felpróbálhatnánk egy pár ‘egzotikusabb’ darabot, és nem kell attól félnünk, hogy valaki megláthat minket. Egy hete itt dolgozok és tudom, hogy Bianca hol tartja a speciális ruháit és néhány érdekesebb kiegészítőt.”

Bár Muffy nem akarta, hogy Whordelia rájöjjön, mennyire izgatják ezek a ruhák, képtelen volt palástolni kíváncsiságát: “Rendben van, ha úgy érzed hogy ebből nem lesz baj. A srácok tényleg menjenek ki, nem akarom, hogy azt gondolják, mi valamiféle perverz fétis-játékot játszunk.” - mondta kuncogva.

Miután Whordelia otthagyta Muffyt a szobában, kiment és finoman kitessékelte a fiúkat. Amikor elmentek Whordelia kézenfogta Muffyt, mutatóujját a szájára tette és egy hátsó titkos szoba ajtajához vezette. Ahogy beléptek, Muffy teljesen elképedt. Ez kicsit sok volt neki. Ebben a szobában ott volt minden, ami a világ összes fétis és perverz játékához csak kellhet. Ostorok, bilincsek, műfarkak, maszkok, láncok, vibrátorok, tollak és még egy csomó dolog amit sose látott. A vállfákon rengeteg latex, lakkbőr, PVC, spandex és másféle izgató anyagú ruha lógott.

“Na milyen? Nem semmi ugye?” - kérdezte Whordelia.

Muffy azt se tudta mit mondjon, szinte lebénult az agya. Körbesétált, minden ki akart próbálni. Megpróbált közönyös maradni, főleg az ostoroknál és a bilincseknél, de Whordelia látta hogy ez csak a látszat. Néhány fétisruhával babrált, mialatt Muffyt nézte szeme sarkából. A lány olyan volt, mint egy kisgyerek az édességboltban. Felpróbált néhány bilincset, vizsgálgatta az erősségüket és azt, hogy milyen érzés viselni őket. Majd felkapott egy ostort és lágyan rápaskolt a saját lábára. Megpróbálta elképzelni, milyen lehet ha ezt valaki más csinálja vele. “Istenem! Ez nem lehet kibírni” - mormogta magában. Agya szinte túlpörgött, ahogy ott állt a milliónyi lehetőség előtt.

Whordelia néhány percig hagyta, hogy a lány fantáziája szárnyaljon, majd odahívta Muffyt maga mellé a ruhákhoz.

“Vegyük fel valamelyiket. Melyiket szeretnéd?”

Muffy elsőre nem látott egyetlen csábító darabot sem. A legtöbb ruha domina-öltözék volt, és nem akart ilyesmit felpróbálni. Úgy gondolta, hogy a születésnapján csinosan szeretne felöltözni. Aztán egyszer csak megpillantotta amit keresett. Egy latexből készült cselédruhát. Hosszúujjú, fehér felhajtással, csipkékkel, mélyen dekoltált nyaka szintén csipkékkel volt díszítve. Rövid gumiszoknya volt hozzá néhány fehér alsószoknyával, latex harisnyával és magas sarkúval. Nagyon édes volt! Majd megpillantotta az árát: 750 dollár!

“Tudtam! Szinte tudtam, hogy ezt fogod választani” - mondta Whordelia - “Tökéletes lesz neked! A harisnya és a hosszú ujjai miatt pedig azt az érzést fogod érezni, ha belebújtál, amiről beszéltem. Nézd csak! Van hozzá latex bugyi is! Vidd csak be a próbafülkébe és vedd fel!”

“Nem is tudom, Whordelia. Nagyon drága, és azon kívül,…kicsit vad is”

“Ó, te kis bolond! Ne aggódj emiatt. Senki sem fog tudni róla. Csak Biancának van kulcsa ehhez a szobához. És ő most Los Angelesben van a te mamáddal. Tudod, mit? Ha neked így jobb, én is felpróbálok egy ruhát. És akkor nem te leszel az egyetlen fétisista itt!” - nevetett Whordelia.

“Oké…jó. De te is bújj bele egybe!” – mosolygott Muffy, majd bevitte a ruhát az öltözőbe.

“Tökéletes” – gondolta Whordelia – “Minden úgy megy, ahogy Bianca mondta.”

Whordelia felvette magára azt a ruhát, amelyiket Bianca tanácsolta még neki, majd bement egy másik öltözőbe, ahol folyékony latex és egy kis smink volt. Megdöbbentő átalakulásra készült. “Basszus! Muffy meg fog lepődni, az tuti” – kuncogott magában.

Eközben Muffy lázasan dolgozott. Volt néhány olyan darabja a ruhának, melyeket csak sejtette, hogy hogyan kell felvenni. Ez bizony időbe telik. A latex harisnyával kezdte. Teljesen feszesek voltak, így elég sok erőfeszítésbe tellett felhúzni, elegyengetni őket, pedig Whordelia adott neki egy kis hintőport is hogy könnyebb legyen. Aztán elkezdte felhúzni az alsószoknyákat, mind a négyet egyszerre. Amikor ezzel végzett, el kellett döntenie: cipő vagy ruha? Elég nehéz lehet magassarkú cipőre azt a szűk, magas gumiruhát felhúzni, ha viszont már felvette a ruhát, és ugye az alsószoknyák már rajta vannak, ezek így együtt olyan szűkek lehetnek, hogy nem biztos, hogy le fog tudni hajolni felhúzni a cipőt. Így hát a cipőket választotta először. A 16 centis sarkakon viszont gyakorlatilag lábbujjhegyen állt. Akárhányszor próbált meg belebújni a ruhába, elvesztette az egyensúlyát és a falnak esett.
Háromszori próbálkozás után támadt egy ötlete. Lefeküdt háttal a földre és kinyújtotta magát, popsijával a fal felé. Mivel így nem ingott meg, elkezdhette felhúzni a ruhát. Akárcsak a harisnyáknál, itt is nehéz volt belebújni a szűk ujjakba és egyenesre simítani őket. Végül aztán sikerült belecsusszannia. Az alsószoknyák feltartották a szoknyát, ami így alig fedte be a popóját. Belenézett a tükörbe, és nagyon meg volt elégedve. Szinte már túlságosan is szexis volt. Kéjes, buja, sikamlós, ugyanakkor ártatlan.

Ahogy a szűk latex érzése átjárta az egész testét, és érezte a gumi kábítóan jó illatát, szinte elalélt. Forró érzés volt. A ruha felső része annyira szűk és vékony volt, hogy látta a mellbimbóit, melyek a gumiruha csiklandozásától hamar felálltak, szinte át akartak törni a ruha vékony anyagán.

A szeme sarkából egyszer csak megpillantott valamit, amit elfelejtett: a fekete latexbugyit. Talán hajlamos lett volna arra, hogy ne vegye fel, de érezte, hogy az ő lila kis szövetbugyija nem igazán megy a latexruhájához. Így hát ismét lefeküdt a földre, majd levette a bugyiját. Ahogy felhúzta a latex alsóneműt, érezte, hogy pici barázdák vannak a belső részén. Nem tudta, hogy ezek miért vannak, vagy hogy mennyire lesz így kényelmes, talán azért vannak, hogy helyén tartsák a bugyit. És részben igaza is volt.

Ahogy felhúzta magára, rögtön érezte, milyen szoros. Kiegyenesítette magán a latexruhát, és érezte, hogy teste egyre forróbb, és mivel a latex nem porózus, melege lett. Amikor odasétált a tükörhöz, rájött, hogy miért is vannak a kis barázdák a bugyiban: olyan érzés volt, mintha tíz apró ujj egyszerre játszadozna a csiklójával. Néhány perc múlva kezdte érezni, hogy teste egyre nedvesebb lesz. Nagyon élvezte a gumiruha érzését, de úgy érezte, hogy mostanra ennyi elég is volt. Épp elkezdte volna lehúzni a bugyit, amikor kopogtattak az ajtón:

“Muffy? Felöltöztél? Látni akarom a ruhádat! És alig várom, hogy te is lásd az enyémet! “ – mondta hangosan Wordelia.

Muffy ettől ismét nagyon izgatott lett és a kilincsért nyúlt. Ahogy kinyitotta, felsikoltott: az ajtóban Lilith állt !!

Üdv: MB