nagypatkany Creative Commons License 2002.11.05 0 0 101
A "penetráns" jelzőt én mondtam, a "sűrűt" aligha.
Az meg, hogy ki mit tart penetránsnak, egyéni megítélés kérdése.
Nem akarok valamiféle számokkal bajnokoskodni itt, de több olyan nővel találkoztam, akiknek a szagát nem viseltem el - és ez nem tisztálkodás kérdése volt; szívem joga, hogy ezeket büdösnek, ad absurdum penetráns büdösnek tarsam.
Ahogy egy nemdohányzó egy dohányzótól akár hányingert is kaphat, érzi a bőrében, akármennyit is pucolkodik.

A fehér folyásról pedig annyit, hogy aligha fehérfolyás az, amiokor a szeretkezés közepette a folyadék pont úgy lövell ki, ahogy itt többen is részlezeték, s mégsem olyan a színe, szaga, sűrűsége, mint amit itt kívánatosnak tartanak.
hadd utaljak ismét az ondó szagára, amiről bármelyik rutinosabb versenyző elmondhatja, hogy paramétereit tekintve hihetetlen szórást képes mutatni, ebben a kategóriában az tetszett a legjobban, amikor esküdtek rá többen, miszerint az ananász zabálásától ananász-íze lesz. Meglehet, így van.

Szóval nem hinném, hogy a büdös fogalmát itt képesek lennénk definiálni - ahogy a WC-ben a saját produktumát sokkal inkább képesek elviselni az emberek, mint 10 perccel más után bemenni.

Hadd tételezzem fel az itt versenyzők többségéről, hogy elég pontosan tudják, mikor miért mitől undorodnak, s mikor kell azonnal az ügyeletet kihívni.

Előzmény: Törölt nick (100)