Tevemadár Creative Commons License 2002.11.05 0 0 59
Hali,
Nos, kapni a gyógynövény boltokban egy Neurosan nevű por állagú készítményt. Ezt gyomorbántalmakra (is) ajánlják, ez tömény ásványi anyagokat tartalmaz. Tudni kell, hogy az alkohol vízelvonó hatású, és biza a vízzel együtt az ásványi anyagok is távoznak. Ezért fáj úgy az ember feje másnap pl.
Szóval lefekvés előtt egy a Neurosan -ból egy bekevert pohárral (nagyon rossz az íze amúgy, mintha valami cementet ennél...brrr...)meg kell inni.
Ha reggel továbbra is baj van, akkor még 1et, majd egy jó forró tea. Majd ha mód van rá egy kis húsleves (jó a bolti, por leves is, ha nincs igazi), majd, ha már az ember gyomra megnyugodott kicsit, akkor valami kaja.

Ha nem ennyire atom a másnap, akkor jöhetnek a sör+unicumok!

ui.: Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy másnap nagyon émelygek, rosszul vagyok sokáig, a sógorom ajánlotta, hogy egyek valamit, az segít, no én rá se bírtam nézni az ételre, végül, mikor nem javultam, akkor jött ez a tea - mikor nem jött vissza - utána leves (ekkor már minden jobb volt) - és végül valami szilárd.
Sok ásványvíz is javallott!
Ja, és még egy elvileg a piálás közben minden pohár sörhöz kellene 1 pohár víz, így nem lenne akkora baj másnap...