Latex Bond Creative Commons License 2002.11.05 0 0 91
Sziasztok !

At :

Valóban 2 oldala van az érmének : nekem ugyan van jónéhány holmim, de nem tudom őket nyugodt körülmények között felvenni, kipróbálgatni. Ezért is várom annyira mindig egy igazán jó party megszervezését, mint a messiást. Úgyhogy engem sem kell azért annyira irígyelni... :o)
Az Átváltoztató suli egyszerűen fantasztikus ötlet lenne ! Nem is tudom, hogy miért nem jutott még eszébe egyetlen hölgy-vállalkozónak sem ? ;o) Valószínűleg azért, mert az ilyen vállakozások üzemeltetéséhez felvilágosult és toleráns női gárda (fodrász, sminkes, műkörmös, mozgástanár stb), valamint nem kevés felszerelés (ruhák, cipők, kiegészítők) szükségeltetik, amit nálunk elég nehéz összehozni és így nem is nagyon fog megvalósulni. Pedig miért ne ? Sok férfi kipróbálná és bár most magam ellen beszélek, de ezeken a hapsikon baromi jól lehetne keresni, mert tuti állandó vendégek volnának. (Valószínű, én is az lennék... :o))) )
A lakkanyag vásárlásakor nem hivatkoztam semmire, mert egyszerűen nem voltak rá kíváncsiak. (Miért lennének ?) De ha mégis megkérdezik, hogy mire kell, akkor sem kell elfehéredni, segítő szándékkal teszik, hogy biztosan ne vegyél kevesebb anyagot, mint amennyire szükség van például egy kesztyűhöz. Ekkor tehát közlöd, hogy egy hosszúszárú kesztyűhöz kell, hiszen úgyis a karhossz számít, ami nem olyan borzasztó nagy mértékben tér el fiúk és lányok esetén. Csak a karvastagságban van eltérés, de az már csak a kesztyűkészítőt fogja érdekelni, neki viszont muszáj megmondanod, hogy Neked lesz, hisz Neked varrják. Nincsen ebben semmi különleges ! Hiszen akár egy színdarabhoz is rendelhetnéd elvileg, semmi köze hozzá. De nem kell parázni, a Parolánál baromi rendesek ! :o)

Lakk-fetis :

Igazán nincs mit, ezért tartom a topic-ot ! :o)) Komolyan mondom, minden tiszteletem a Barátnődé ! Nem értem, hogy más lány miért nem tud legalább ehhez hasonló módon gondolkodni, hogy például : "Oké, baromi módon kurvásak ezek a ruhák, a munkahelyre ugyan fel nem venném őket, mert fű-fa-virág megszólna, de legalább meglepem az idióta szerelmemet vele, hogy a hálószobában beöltözöm neki, hadd legyen egy jó napja, hisz úgyis erre gerjed, tehát valószínű én is profitálhatok majd belőle..." ??? Szóval hajrá, kívánom, hogy a Karácsonyt vagy a Szilvesztert már lakkba csomagolva ünnepeljétek ! :o)) Én is megpróbálom ugyanezt a barátnőmmel latexben kivitelezni... :o)))
A party-öltözettel kapcsolatban : nem azt állítom, hogy feltétlenül elítélendő az, ha valaki nem akar beöltözni (a nőnek öltözés ráadásul egy külön kategória, azt aztán végképp nem várja el senki, hogy minden férfinak női image-e legyen). Már az is valami, ha a fétiskultúrával szimpatizálsz és legalább a barátnődet öltözteted az alkalomhoz illően. Már ennyivel is nő az extrém külsejű emberek száma. De azért nem szabad azt sem elfelejteni, hogy sokan kizárólag azért nem öltöznek be, mert félnek a vizslató tekintetektől, vagy egy esetleges megalázó szituációtól. Ezt a feszélyezettség érzetet hivatott csökkenteni az ú.n. "dress-code" party-szabály, mely szerint mindenkinek extrém módon kell kinéznie és akkor nincs feszengés. Mindenki bámulhat mindenkit, ha rajta is van mit bámulni, hisz a fétisisztáknak a vizuális élmény az egyik legfontosabb tényező. Ha csak egyetlen ember nem öltözik ki a party-n, akkor még semmi baj nincs, mert jobb esetben Ő fogja magát kényelmetlenebbül érezni és nem pedig a beöltözöttek hada. De ha már túlsúlyban van a "civilruhások" száma, akkor tényleg gáz van... Akik a fórumon aggodalmuknak adnak hangot vagy ad absurdum egyenesen félnek az extrém megjelenéstől, azok pontosan a lelepleződéstől vagy egy kényelmetlen szituációtól félnek, aminek elejét lehetne venni a dress-code szigorú betartatásával (így ugyanis mindenki viszonttámadható) vagy ahogyan Te is remekül megfogalmaztad : egy zártkörű rendezvénnyel. A zártkörűek viszont nem kifizetődőek, legalábbis a szervezőknek nem azok, mert kevesen látogatják és a kiadások nem állnak arányban a bevétellel. Sajnos ilyen anyagias világot élünk és ebből a szemszögből is nézni kell a dolgot.
Szerintem egyszer nyugodtan próbáld ki, hogy festesz lakkban ! :o))) Meg fogod kedvelni magadon is, hidd el !
A Fókuszos baromsággal kapcsolatban tökéletesen osztom a nézeteimet Veled, úgyhogy erre kár is szót pazarolnunk, mert én is csak durva hangnemben tudnék róla beszélni... Teljes mértékig igazad van !