lg18 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 9
IGEN!

www.borsodiliga.hu:

Kamu Claudia?
Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu

Budapest, november 4., 22.20

Az újpesti szurkolók állítják: kamu-drukkerek szerepeltek helyettük a tévében.

A TV2 mai Claudia-showjában az FTC és az Újpest szurkolótáborai közötti ellentétről volt szó, és a műsort követően az egyik lila-fehér szurkoló felháborodva hívta fel honlapunkat:
- A tévében újpesti oldalról megszólaltatott ?újpestiek? közül ketten semmilyen formában nem tartoznak egyik szurkolói csoportunkhoz sem, sőt: soha nem is láttuk őket Újpest meccsen - mondta R. Zs. - Minket körülbelül egy hónapja keresett meg a tévécsatorna, illetve a műsort szervező stáb, ám mi határozottan elzárkóztunk az ilyesfajta szereplés elől. Az ok: mind a TV2, mind az RTL-Klub olyan módon próbálta meg összevágott jelenetekkel a hangulatot szítani a két csapat meccsei előtt a szurkolótáborok között, amelyet mi semmiképpen sem tartunk megengedhetőnek.
- Akkor kik voltak a műsorban?
- Vélhetően statiszták, legalábbis a mi részünkről, mert a ferencvárosi vezérszurkolók ott voltak, őket mi is láttuk. Érdekes, hogy egy másik csatorna szintén ma esti műsorának egyik sorozatában többen mellékszereplőként vélték felismerni a lila tehénnel bohóckodó ?szurkolónkat?. Még egyszer megismétlem tehát: a Claudia-showban szereplő két drukkernek semmi köze az Újpesthez.
Érdekesség, hogy az Újpest hivatalos honlapja szintén elhatárolja magát a történtektől, ugyanakkor Karsai Ferenc (Hypós), az FTC egyik vezérszurkolója elmondta: csak egyetlen személyt ismert Újpest-drukkerként az adás felvételén megjelent személyek közül.

Előzmény: Xlen (8)