andzsin Creative Commons License 2002.10.31 0 0 106
Éljen nikon!!! Nekem amióta itt lakunk ez a mániám, a múltkor az egyik f...szkalap, majdnem megvert mert lefényképeztem, hogy füstöl, egyébként némi kockázatot megér, ez a leghatásosabb megoldás, mert abbahagyta. oda kell menni, fényképezni, mikor el kezd sötétedni hadd villanjon a vaku, hogy észrevegyék, és bejelenteni, hogy beküldöd a Polgármesteribe és jó kis bírságra számíthat. A múltkor meg egyzserűen lelocsoltam az utcán füstölgő falevélhalmot.

Az igazság az, hogy van Érdnek rendelete erről, én elkértem, tavasszal és ősszel 2 hét áll mindenki rendelkezésére, hogy füstölögjön, egyébként pénzbírság jár érte. én csak azt nem értem, hogyha úgyis szegény a város miért nem lehet két embert alkalmazni, akik állandóan járnák a várost és kiszabnák azt a k...rva bírságot. Kultúrált népek pl. én beleteszem egy zsákba oszt annyi. Nem csíptetem a szomszéd szemét, és főleg nem idegesítem ilyen baromságokkal. Egyszerűen nem is értem az embereket. Az egész persze akkor a legfaszább, amikor 45 fok van nyáron és este szellőztetni akarsz és álla levegő már két hete és akkor valaki befüstöl, na az a legjobb, azt komálom a legjobban.

Egyébként akiknek csak szóltam érte mindegyik agresszívkodott, hogy lenyomja a torkomon, meg húzzak innen, meg stb. stb. Az mi önkormányzatunk meg sz....rik bele mindenbe jó magasan. Az a lényeg hogy a zseb legyen tele, a hülye városlakók meg kit érdekelnek.