xpolgartars Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1153
Polgártársak,

az ötleten felbuzdulva megvettem a kérdéses Ac pumpa membránt (Nefelejts Kft, VI. Jókai u. 16) Á749 Ft-ért. A hétvégén ki- és szétszerelem az AC pumpát - hétfőn rövid összefoglalóban beszámolok a membráncsere + tisztítás tapasztalatairól az érdeklődőknek:-)

pb_:
Az említett website-on nem csak elektromos bekötési rajz, hanem más, talán többé-kevésbé használható tech infó + rajz is szerepelt.
Egyetlen gond vele az, hogy "kedves" kollegám az Explorer beállításaiban nulla napra módosította az előzmények-megőrzése c. opciót, s ezáltal a cím nincs meg az előzmények rovatban.
Igyekszem lemenni alfa-állapotba, hátha eszembe jut, hogy jutottam el oda, s akkor természetesen közkinccsé teszem.

Más.
Az előző hozzászólásokban szó esett a jármű (sajnos gyakori) beázásairól is. Énnekem az első szévédő tömítése ereszt valahol, mert egy-egy kiadósabb eső után félig megtelik vízzel a "kardánbox" feletti műanyag tartó. Lehet, hogy felül ázik be, s az esővíz végigfut a gumitömítés belsejében mielőtt alul - lyukat találva magának - kifolyik? S ha igen, mit lehet tenni? Nagyon-nem-szeretném az egész szélvédőt kiszerelni (kiszereltetni) emiatt, ugyanakkor bosszantóan csökkenti az autó(ban ülő) komfortérzetét az állandó benti trópusi páratartalom..
What to do?
:-)

Előzmény: Törölt nick (1149)