majomkola Creative Commons License 2002.10.30 0 0 147
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egy kicsit alszenteskedesnek tunik az, mikor innen Europabol akarjuk megmondani, hogy hogyan kellene megoldani a kozel-keleti helyzetet.

A zsidoknak es a palesztinoknak teruleti vitajuk van egymassal, es erre meg nem talaltak mas megoldast, csak a haborut. Konnyen ugatunk innen, hogy mi nem haboruzunk, de konyorgom, az elmult ketezer evet massal sem toltottuk, csak egymassal haboruztunk. Mostanra mar leosztottuk egymas kozott, hogy kinek hol a helye (sajnos mi ebbol rosszul jottunk ki), de a mi haboruinkban messze tobb ember halt meg, mint ott. Ok meg csak szuk otven eve balheznak, hagyni kellene oket, hadd rendezzek le egymas kozott. Abban viszont igaza van nehanyaknak, hogy nem kellene beleszolni egyik fel oldalan sem.

Ne ertsetek felre, szornyu dolog ami ott tortenik, iszonyu, hogy artatlan embereknek kell meghalnia, de mas megoldas nincs. Illetve van, csak az meg egy kicsit utopisztikusnak tunik, hogy valamelyik fel feltetel nelkul feladja a celjait.