miklos127 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 769
Hi Dwo!

Klub OK, én leszek a Senior Vice Chairman ... ööö ... és esetleg még a pénztáros! :-)

Most a puskámról, ezer bocs, akinek off.
A fegyver egy mk főhadnagyé volt, aki civilben is fegyvermániás, az edzőjétől vette meg (hogy versenyzett-e vele, nem tudom), de aztán pisztolyos lett és nem tudta kihasználni - hát vérzett a szíve eladni, az látszott... A neten hirdette meg, és nem utolsó sorban azért hívtam fel, mert annyi jót írtál a puskáról. Aztán megnéztem, és aszontam: "meg van véve".

A felhúzókar végén nekem is ua van, mint a Tiéden. Én is gondolkodtam már rajta, hogy milyen jól nézne ki valami szép keményfa, mondjuk egy hegyi körte, vagy dió, esetleg cseresznye, ilyesmi. Legyártani ugyanazt a formát nem lenne nehéz.

Dioptert használok, de nem az eredetit, hanem egy rekeszes-színszűrőset. Távcső is fasza lenne, sőt, igazából az tetszene jobban, nem tudod véletlenül, hol érdemes?

Egyet sajnálok, nincs meg a leírása (bár a lőtérről még előkerülhet). Neked nincs véletlenül eredeti haszn. ut.? És mégegy: Neked a töltéskor a csőfarnál a töltényűr nyitásakor a "kilincs" teljesen kihúzza a tüskét a furatból, vagy érezhetően kattan még egyet az ék amikor nyitod ill. zárod? Nekem az utóbbi.

Üdv

Mik
SVC