Szia Jani + Sporttárs meg mindenki!
Ott voltam szombaton. Az első két negyedben ott röhögtem öcsémmel, mert ilyen meccset még nem láttam, hogy nekünk fúj a bíró. Aztán gyorsan kompenzáltak, de még igy is az Alba nyerte a "kinek fújjunk több idiótaságot" Faidt meg Ádám háziversenyt. Ha szoros a meccs akkor még lehet, hogy a békésebb fehérvári szurkolók is megverik ezt a két majmot (bár röpült egy duda, de szerencsére a Matus hősiesen az útjába vetődött :)). Én nem is értem ilyenek hogy fújhatnak nb1-ben. A Faidt az má olyan öreg, hogy mindig ő ért át utoljára a félpályán, de nem hivatalból, hanem mer má a seggén se tudott levegőt venni. Ami a meccset illeti: A Hart szarba nyúlt. Az első félidőben dobott egy olyan pontot, hogy szerintem csak a keze mutatott a gyűrű irányába a többi testrésze valahol a nézőtéren volt. Sajnos már a bemelegítéskor látszott, hogy ez minusz 30 lett. Kedvetlenül, hitegyottan melegítettek. Védekezés nulla. az egész meccs alatt volt kb. 7-8 olyan Alba támadás, amire azt mondtam, hogy valami volt. Szerintem a Zsoldos kezéből kicsúszott az irányitás. Töketlenül meccselt. Sőt nem is a meccset nézte, hanem a cserékkel beszélt meg mindig mindet, dehogy mi a faszért??? Egyébként meg az első félidőben nagyon érződött a Lacika hiánya, fel-alá rohangált mindenki elképzelés nélkül és a védekezést már emlitettem milyen jól működött. Az Alba megérdemelten nyert én öcsémmel fogadást kötöttem, hogy még a hatvanból se jövünk ki, De aztán Heinle kicsit összeszedte magát. Rajta kívül csak a Sallay volt jó, őt szemmel láthatóan kielégitette, hogy neki megy a csapat meg bukta, de ő legalább leizzadt. Eakert meg az Alexét úgy elküldeném haza, semmit sem csináltak. A meccs nagy negativuma számora még Moosly. Nem ment neki a játék, ezért elkezdett verekedni. Minden egyes elszakadása úgy nézett ki, hogy könyékkel védőnyakból indított. Sikerült a Pankárnak sérülést okoznia, és egy bocs helyett inkább termiátor módjára, öles léptekkel, mereven a semmibe bámuló tekintettel izomsétát hajtott végre. Mikor végre dobott egy pontot akkor meg szintén egy könyék a nyakba különszámmal köszönte meg a Gráczernak mindezt. Ezért az egyért kár volt, különben jól összerakta a Stefi az albát. Ja mégegy: a Góbi jó játékos, de továbbra is olyan sötét, mikor még Hódmezővásárhelyen ifibe nyomta. Legközelebb pedig akkor megyek meccsre, ha úgy leizzadnak védekezés közben Szombathelyen, hogy én Pesten érezhetem a bűzt. Ennyi