Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 3
Halihó! A másik topikban szereplő barát nem egyezik meg az e topikban szereplő baráttal, az események között is jó 10 év van. Akkor még buja fiatalok voltunk minden mind1 hozzáállással (ez tök jó szó, mennyi dupla betű!!!). Manapság pedig 10 évvel idősebb, többgyermekes család vagyunk. Másképp gondolkodunk dolgokról, mint annakidején. Sokat gondolkodtunk azon, hogy megtegyük-e egyáltalán ismét, és ha megtesszük, akkor kivel. Így esett a választásunk egy független barátunkra. Ma is összeszorul a torkom, mikor felidézem azt a pillanatot, amikor megmondtam a barátomnak, hogy mit szeretnénk. A dolgot jómodern szokás szerint telefonon beszéltük meg. Szinte még mindig hallom azt a mély nyelést, amikor a srác meghallotta a dolgot. Hosszú perceknek tűnő pár másodperc múltán jött az igen, benne lennék válasz, a kövek és szikladarabok pedig pillanatok alatt a lábam előtt hevertek.

Nagyon izgatottan készültünk az első alkalomra. Feleségem az utolsó pillanatban természetesen meggondolta magát, de lehengerlő hegyi beszédem hatására sikeresen leküzdötte gátlásainak azt az 1%-át, amely már lehetővé tette, hogy belevágjunk. Leírom, hogy én hogy éltem meg az első lépéseket, mert ez számomra felejthetetlen élmény. Feleségem miniszoknyában volt bugyi nélkül és egy kis aranyos testhez simuló topban. Lefektettük a kanapéra. Barátom leült a kanapé végére, nejem az ölébe helyezte a lábait. Én a feleségem mellé térdeltem és úgy hajoltam a felső teste fölé, hogy ne lássa a barátomat. Elkezdtem csókolgatni, simogatni. Egyre hevesebbé váltunk, kezdett homályosulni a tudatunk. Szép lassan a lába közé csúsztattam a kezem és széthajtottam a combjait. Ekkor a barátom már tökéletesen láthatta a kelyhet, de még egyelőre csak ült és nézett bennünket. Pár perces játszadozás és csókolózás után megkérdeztem nejem, hogy most már hozzáérhet-e a barátom. Leheletvékony, de szenvedélyes igen volt a válasz. Ekkor tovább csókolózva megfogtam a barátom kezét, és finoman odahúztam azt feleségem puncijához. Még most is érzem arcomon arcának rezdülését, nyelvemen nyelvének rándulását, hasának összehúzódását, melleinek remegését. Remélem, fogom még ezt érezni!!! :)

Szívesen folytatom, ha valakit érdekelnek a továbbiak is.

ioio: képekkel sajnos nem, csak leírással szolgálhatok. Ha jó fantáziád van, azokból gyönyörű képeket lehet összerakni! :)

lightsomE: olvasva a többi hozzászólásaidat csodálkoztam volna, ha nem ezt írod! :)

nagypatkány: a lelkiismeret furdalással hadilábon állok, de ezt a témát meghagynám a másik topiknak. A dologról csak annyit, hogy nem annyira nyílt a házasságunk, mint abból a pár hozzászólásból látszik, bár kétségkívül jó lenne, ha úgy lenne! :) Legalábbis azt a helyzetet nem ismerve most ezt gondolom.

Előzmény: nagypatkany (1)