keellah Creative Commons License 2002.10.23 0 0 topiknyitó
A matav/axelero nevu formedveny elkezdheti asni a sajat sirjat...

Csekkoljatok le ezt!

Infopoint Bt.

Tobbek kozott a kovetkezoket lehet talalni ott:

Egy újfajta megközelítés az internethozzáférések világában!

Más, számítástechnikai területeken működő rendszerekből megőriztük a megfelelő elemeket és ötvöztük őket, hogy egy új alapokra helyezett, korlátlan, forgalmi- és telefondíj-mentes, és főleg olcsó szolgáltatást hozzunk létre.
A kiépítés menete:
Munkatársunk felkeresi Önt azzal a céllal, hogy tájékoztassa Önt a részletek felől és segítségére legyen a legmegfelelőbb csomag kiválasztásában. Egy előszerződés kitöltését követően Ön átadja a belépési díjat munkatársunknak. Természetesen arra is van mód, hogy a kiépítési díjat két részletben fizesse be, ekkor az ár 50%-át már a belépési díjjal együtt kifizetheti. Minden befizetésről ÁFA-s számlát adunk. Ha Ön a belépési díjat és a kiépítési díj részletét fizeti ki, még visszamondhatja a szerződést, de csupán a kiépítési díjat kapja vissza. A kiépítési díj vagy esetlegesen a második részlet kifizetésére akkor kerül sor, amikor a tényleges kiépítést végezzük. A kiépítési díj egy irányár, tehát változhat pl. az ügyfélszámtól függően vagy egyéb olyan a szokásostól eltérő technikai kiépítési okból. A feltüntetett árak csak a panelépületekre és régi építésű társasházakra (nem családi házakra) érvényesek.

A kiépítésekre 30 nap garanciát vállalunk.

A kiépítési díjak 10.000 Ft-tól egészen 50.000 Ft-ig is alakulhatnak. Ahhoz, hogy a havidíjakat mérsékeltre szabjuk, többféle csomag formájában kínáljuk LanPort-szolgáltatásunkat, melyek leginkább az adatátviteli sebességben különböznek. Az ár az alacsonyabb adatátviteli sebességet tartalmazó csomagoknál csak abban az esetben haladhatja meg a 10. 000 Ft-ot, ha a kérdéses épületből a minimális ügyfélszámnál kevesebb megrendelés érkezett, azonban a megrendelők ennek tudatában mégis kérik a szolgáltatás kiépítését és beindítását. Ebben az esetben is természetesen amennyiben a későbbiekben növekszik a kérdéses épületre vonatkozó ügyfélszám, cégünk a szolgáltatás díját annak arányában mérsékli.

A Lan port szolgáltatási terület:
Budapest, Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye, Zala megye.

Udv!