macmester Creative Commons License 2002.10.21 0 0 85
"Egy biztos: az MSZP-SZDSZ munkájának "köszönhetően" nagyobb mértékben csökken az ország lakossága, mint a Fidesz-MDF-akármi koalicijó tevékenységétől"

Balf@szság, ez a fogyasztói társadalom miatt van, MO 1980 évektől, mint fogyasztói társadalom, nem produkálta az 1,0-1,5 utód/koponya utánpótlást, éz pedig hosszú távon népességcsökkenéshez vezet... (ezt a szakemberek évtizedek óta tudják) és ha ezt mostantól minden magyar lelkesem teljesítené, akkor is jelentős lenne a fogyás, és csak kb 100 év múlva kezdenénk sokasodni...
Más, az EU-n belűl szép lassan megindul a népek keveredése...(ez nyugaton már megy pl. unokatesomék anno diszidáltak, most egyikük Brüsszelben él, és egy olasz lány a felesége, a másik Párizsban és egy francia férje van, a harmadik Marseiben neki egy volt légiós magyar srác a férje, és a baráti társaságuk akik 25-35 között vannak, is ilyen kevert)

"Ki tudja... holnap tán már francia számlára fizetjük be a vizdijat, amerikai számlára az áramdijjat, izraeli számlára a gázdijjat... nem tudom, hogy meddig lesz még Magyarország, köszönet a tompa szavazóknak."

Ez is Bf@szság, én már a franciáknak fizetek vízdíjat, de ők magyaroknak fizetést, az államnak adót...
Ha iszok egy liter bármit, nagy valószínűséggel az is külföldi tulajdonos cégében készült...
Ha a a környező országokba tankol valaki, az a MOLnak fizet, STB...
Most már ELÉG NEHÉZ MAGYAR-NEMMAGYAR ALAPON A GAZDASÁGOT FELOSZTANI...

Előzmény: tudósszakértő (43)