netizen Creative Commons License 2002.10.21 0 0 111
Kover Laszlo akar minket kotelen latni! Elkepeszto egy gondolkodasmod, meg megtalalod a neten a az egesz szoveget, persze ha te igy akarod ertelmezni, azon nem segithetek.

Felvetett "Biztos hogy csakis es kizarolog a ti szatok ize szerint beszelo ellenzekknek van letjogosultsaga?" kerdesemre adott "auftakt"-od:
Ujabb demagog kerdes.
Mondod te. Mikozben vezeto szocial-liberalis szemelyisegek nyilatkoznak arrol, hogy milyen osszetetelu es foleg mely vezeto szemelyisegekbol allo jobboldalt latna szivesen es tartana "konformnak" a baloldal. Visszakeresheto a sajtoban, nezz utana. Folytatod: Az ellenzek nem beszelhet a mi szajunk ize szerint -- attol ellenzek. De azt elvarom, hogy a stilusa legyen kulturemberhez melto. Itt csupan annyi a bibi hogy a "kulturember" mint merce egyreszt egy eleg amorf dolog (a kultur, pontosabban egy ember kulturaja eleg sokszinu lehet, meg egy olyan kicsiny orszagban, mint Magyarorszag, elkepesztoen soxinu es gazdag normarencer menten definialjak identitasukat az emberek), masreszt ugye a "kulturember" a te szad ize szerint kulturember, a te "kulturad" es vilagnezeted szerint ember. Pontosabban maradjunk annyiban, hogy a te politikai kulturad szerint kultur az a szerencsetlen. Nos oregharc, barhogy is nezed, van ebben nemi onellentmondas, ti. hogy, a te poltikai kulturad szerint kulturember-ek szuksegkeppen veled azonos politikai platformon kell hogy alljanak.

PS: Kulonosebben nem varom mar, hogy ezeken elgondolkodva esetleg barmiben is egyet tudj erteni velem. Vegulis hogyanis merhetnem remelni ezt, mikor en csak egy "VIK-TOR VIK-TOR" agymosott kocsog kis ujbeszel fidesznaci vagyok...

Előzmény: renegade (77)