Cs. Tamas Creative Commons License 2002.10.20 0 0 1915
Megszoptam!
Ugye Maglódon lakom, Gyömrő mellette van, át kellett mennem a mostoha fateromért, egy étteremben pincér! Átis mentem, el indúltunk haza, eszébe jutott, hogy ott hagyta a mobilját!
Elkezdtem vissza tolatni, ez este 22-óra után volt, korom sötét, hátsó ablak fűtés semmi. 1 szál megy középen. :-( Na tolatok kb 300 métert, oda érek az étterem elé, befordulok az udvarba tolatva, mondom oda állok a lépcső elé, úgy is mindjárt megyünk. a lépcső mind két oldalán auto, nyugodt szível tolatok a kettő közé, szépen a lépcsőhöz kiszámítottam magam. Igen ám, csak volt mind a két oldalt ilyen betonból öntött virág tartó! ezt persze nem láttam. Na a jobb hátúljával el kaptam az egyiket! :-((( Helyszínen csak annyit láttam, hogy a sárvédő gumi leszakadt! Itthon steklámpával meg néztem, és igen csak megsértette a kasznit is! :-( Nem vészes, nem is lázszik a lökhárító alattt van jóval, de elég rendesen benyomta, és ki sem lehet kalapálni, mert a sárvédő belsejéből sem lehet benyúlni, mivel zárt! :-( Jól megszoptam! Ennyi!