Szervusz Shai Hulud!
Lapsang souchong rulez!!!!!!
Latákiával való ismerkedést konkrétan én inkább tisztán ajánlanám, nem vagyok benne biztos, hogy Norwooddal összepárosítani előnyös. A Syrian Latakia Blendet még nem kóstoltam, ezért szivesen vennék róla egy élménybeszámolót. De csak akkor írj, ha már a doboz jó részét elszívtad: a latakiát ugyanis szokni kell, hogy igazán értékelni tudd. Mindenesetre ajánlani tudom, hogy kóstold meg az EMP-t, a debil csomagolás ne tévesszen meg (tényleg, miért ilyen szánalmas a legtöbb Dunhill dohány doboza? Pont egy designer cég nem ad a megjelenésre?), kitűnő dohány, ráadásul angol. (Némileg előítéletesen állok hozzá a Planta termékekhez; kétlem, hogy képesek lennének reprodukálni egy "english blend"-et. Blackberry Mild suxx.) A 965-öt annyira nem javaslom, szerintem kicsit ütősebb, mint kellene; erősen az arczsibbasztó kategória. Ja, és ne hidd, hogy amatőr vagy latákiából. Laikus kolléga például, aki topicunk egyik legtapasztaltabb pipása, még a szagától is irtózik...
Azt az emlegetett Krúdy szösszenetet nem osztanád meg velünk originál formájában, ha nagyon szépen megkérlek, és ha nem túl hosszú begépelni? Szívesen kiraknám a honlapra is.
Jó (latákia-) füstölgést!