Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 73
SetnaD :
Bár egy kissé offtopic a kérdésed, de azért válaszolok rá, lásd kivel van dolgod :o) : a kérdéses segédeszköz teljes (angol) neve "Pony tail butt plug" azaz Pónifarok-popsidugasz, ami az úgynevezett "Pony play" játékokhoz elengedhetetlen. Bár a magyarosításnak úgysincs semmi értelme, mert gondolom külföldi lapokon kívánsz majd utánanézni a játékszernek. Kezdeti szemléltetésnek gondolom ez is megteszi, hogy biztosan egyre gondoljunk : Pony Plug (Pónidugó) pirosban :o))) és feketében.

PapLan :
Sajnos jól veszed ki ! Ez a nagy büdös helyzet nálunk ! :o( Ezért is indítottam a topic-ot, hogy "hintsem az igét" és talán majd akad egy bátor vállalkozó, aki belevág egy ilyen üzletbe Magyarországon. Szélesíteni kívánom a keresleti piacot, hogy legyen értelme megteremteni a kínálatot. Több külföldi céggel is lehetne szerződni és viszonteladóként teríteni a termékeiket, csak meg kéne látni benne a business-t !!! :o)

Et :
Természetesen készült rólam és természetesen senkinek sem küldök csak úgy bele a vakvilágba, pláne ha nem tudom, mire kell ??? Szóval, naná hogy érdekel, hogy miért kérded ! :o) Ilyen témájú honlapom ugyan még nincs, de már tervbe van véve egy sajátkészítésű, úgyhogy valószínűleg lesz majd olyan privát fotóm, amelyet publikussá lehet átminősíteni a lap kedvéért. Ha iszonyat nagy igény van rá, akkor majd keresek egy tárhelyet 1-2 fotónak és belinkelem ide, ha ráérek.
Nem írtad, hogy kell-e a müncheni üzletek listája vagy sem ?