Hello!
Állásinterjúkról volt szó, szeretnék én is beleszólni egy kicsit magamról annyit hogy mondjuk informatikai vonalon dolgozom, többet nem árulok el mert nem akarom hogy Ha multihoz mész interjúra készülj fel hogy a lehető legváratlanabb baromságokat fogják kérdezni, aminek garantáltan semmi köze a
megpályázott álláshoz. Engem az egyik helyen ilyen keresztkérdéssel találtak meg:"Ha Ön bútor lenne milyen bútor szeretne lenni?" Nesze neked. Most erre mi a jó válasz? Én azt mondtam hogy
erre sajnos nem tudok válaszolni. Nem is vettek fel, szerencsére mert a fönőköm egy unszimpatikus
barom 40-es nő lett volna. Persze nem azzal volt a baj hogy nő volt hanem hogy ilyen faszságokat kérdezett. Ez egyébként egy Újpesten székelő multinál volt, nevet nem mondok, csak annyit hogy
az UTE pálya elég közel van hozzá... Aztán voltam egy olyan interjún is ahol elég korrektek voltak,
nem kérdeztek baromságokat csak "szakmáztak". Ez egy pénzügyi cég volt aki lakáselőtakarékossággal
foglalkozik a nyugati közelében,
egy irodaház 6.emeletén(tessék csak találgatni...)A poén itt csak annyi volt hogy meigérték hogy 1
hét múlva visszaszólnak. Hát azóta is szólnak, pedig ez még szeptember elején volt. Multinak, banknak én már nem hiszek, ravasz kétszinű emberkék ezek mind, hogy rohadjanak el a kapitalista anyjukat. Éljen Hofi Géza! Munkaközvetítőkkel nincs tapasztalatom, de azt mondják ők is csak a zavarosban halásznak, én még nem találkoztam olyan emberrel aki rajtuk keresztül jutott volna álláshoz. Szóval
észnél kell lenni rendesen, mert különben átbasznak mint sz..t a palánkon. Hiába. Ez Kelet- Európa
2002 öszén.