PHose Creative Commons License 2002.10.10 0 0 25
Üdvözlet minden topiktársnak és külön megtisztelő üdvözlet t*-nek is, hogy egy kis lendületet ad nekünk. Bár itt még új vagyok, azért régebben rendszeres tagja voltam hasonló fórumoknak, levlistáknak. Különösen azért, mert férfiú létemre aktív harisnyaviselő vagyok immáron tizenegynéhány éve.
Jómagam sem tudok azonosulni azon társadalmi "normákkal", amely a nemeket ennyire bekódolja az öltözködés terén. Különösen igazságtalannak érzem, hogy amíg a nők szabadon hordhatnak bármit, férfias és nőies ruhadarabokat egyaránt, addig nekünk férfiaknak a társadalmi normáknak megfelelően kell a megrögzült és korlátok közé zárt "divatnak" megfelelni.
Sajnos osztom az aggályokat a tekintetben, hogy mindez rövid időn belül gyökeresen megváltozik.
Örülök, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, aki nagy ívben, magasról lesz...ja, hogy más mit gondol arról, ha pl. meglátja hogy harisnyát viselek.

Volt jó pár igen meredek kisérletem, amikor is harisnya és rövidnaci összeállításban teszteltem a "nagyközönség" reakcióját. Ha kiváncsiak vagytok a történetekre, szívesen megosztom.

Megjegyzem rólam már szinte mindenki tudja (beleértve a munkahelyemet is), hogy mindig harisnyát hordok (a zoknit már el is felejtettem, mi az :)). A visszajelzések elég eltérőek. Ez is megér egy bővebb misét.

Szőrös láb és harisnya: hát nem a legcsodálatosabb összeállítás, így én már egy éve lézeresen szőrtelenítek, aminek következtében már csak nyomokban lelhetők fel pihék a lábamon.
És ami a meglepő, hogy rengeteg srác jár szőrteleníteni és nemcsak a mellkasukat, hanem a szinte minden testrészüket, beleértve a lábukat is. Ezen már nincs semmi meglepő.
PHose

Előzmény: t-ne (24)