Latex Bond Creative Commons License 2002.10.10 0 0 63
Szia Et !

Az osztrákoknál sajnos nem túl nagy a választék az ilyen típusú üzletekben. (De legalább létezik néhány, nem úgy, mint nálunk !)
Bécsben az általam unásig emlegetett Simon.O áll az első helyen mindenféle (ár, minőség, elérhetőség, kiszolgálás) szempontból. Arról nem beszélve, hogy nekik honlapjuk is van, tehát online módon is lehet rendelni Tőlük, valamint méret után is készítenek ruhákat.
A másik széles választékú üzlet a Tiberius, ahol már bőr cuccokkal is foglalkoznak, nem csak latex-szel, valamint cipőket és csizmákat is lehet kapni náluk korlátozott méretválasztékban.
Bécsben ez a kettő viszi a pálmát és ha jól megnézzük több nincs is, legfeljebb kisebb szexshop-ok, amelyekben előfordulhatnak lakk és latex ruhák, de eléggé változatos minőségben (csak úgy, mint egy itthoni szexshop-ban).
További neves cégek Ausztriában, a fővároson kívül :
Innsbruckban a Strict Dresscode, ami a híresebb brit és holland cégek viszonteladójaként működik. A választékát nem ismerem, mert nem jártam még ott és a honlapja sem árul el túl sokat. El kell menni megnézni ! :o)
A másik innsbrucki üzlet a , de erről sem tudok közelebbit.
Wels-ben létezett egy "X-tra Vaganca" nevű üzlet, de nem tudom, hogy létezik-e még, mert ezt sem találom már sehol a neten. Régen a Maria Theresien strasse 46/2 alatt üzemelt.
Graz-ban szintén 2 üzlet említésre méltó, de róluk sincsen több infóm, mint a nevük és a címük :
Cult Fashion & Style : A-8020 Graz, Annenstrasse 64. és a
Third Line : A-8020 Graz, Friedhofgasse 25.
Én ezekről tudok, aki tudja javítson ki, vagy bővítse a listát !

A németországi üzletekről azonban már nem tudnék ilyesmi "összeállítást" produkálni, mégpedig azért, mert RENGETEG van náluk !!! Ha esetleg pontosítanád egy kicsit, hogy melyik városra gondolsz, talán segíthetnék, de szerintem ezt már Magad is levadászhatod az Internetről. Ha azt mondom, hogy minden nagyobb városban van legalább 3 vagy 4, akkor nem járok messze az igazságtól !
Személy szerint a münchenieket ismerem, mert azokat már végigjártam többször is. Ha azokra is kíváncsi vagy, akkor szólj ! De a teljes német területen lévő fetish shop-okról képtelenség lenne listát csinálni...

Előzmény: Ethaniel Hrystos (62)