bolcsa
2002.10.09
|
|
0 0
84
|
Köszi, már fel is hívtam őket, mellesleg igen messze a Hegedűs és a Bessenyei sarkán székelnek a konditerem mellett. Azért az elképesztő, hogy nincs matáv, nem mintha szeretném őket, de a házi telefonhálózat részint drágább, részint csak a tőlük majd 30000 pénzért vett telefonokkal lehet használni a digitálist, az analógot ugyan mással is, de azon nem működik sem a hívószámkijelzés, sem semmi. Nagy családi kérdés, hogy marad a westel vagy minden ismerősünk telefont kap karácsonyra és belépünk a házirendszerbe vagy kidekkoljuk a matávot, ami megesküdött, hogy jövőre tutira bejön. Ti miért nem léptetek be?
A chello mellesleg azt állítja, hogy a lakásokba van csak rá kell kapcsolódni, de elmondás alapján a házirendszer ugyanolyan jó és olcsóbb. Az UPC, mint kábeltévé működik vagy az is saját rendszer? Bocs a sok kérdésért, de örülök, hogy hiteles infókat kaphatok és ez segít a döntéseknél. Sajna az igért könyveket a pakolás közben nem találtam meg, de gondolom, hogy kinek adtam kölcsön és igyekszem visszaszerezni! Mégegyszer kösz az infókat, bolcsa |
Előzmény: lanina (83)
|
|