IV.kercsaj Creative Commons License 2002.10.08 0 0 26442
Zsazsi
1. dógom volt, hogy válaszoltam.
Én ismét nem akarok senkit sem ilyen csúnya és renitens viselkedésre buzdítani, mert még kifizettetik velünk utólag azt a fejenként 2 szendvicset, amit a szállodákból a svédasztaloknál készítettünk ebédre, de mindenki ált. így oldja meg az ebédet. Nekem mint bringás kísérőnek nincs is időm út közben zsömlét kenni, stb. A kajacsomagban pedig az van, amit a szponzor ad. A párizsi és szalámik a 2 zsömlével meg a 3. naptól már egy kicsit unalmas és egyhangú. Szerintem gyümölcsöt hozzatok magatokkal, ált. adnak 1 db almát a csomagban. Ja és izoitalokat is hozzatok, vagy összegyűjtitek kulacsba a sportcsarnokokban. A vacsik néha jók, néha ehetetlenek, szóval, kiszámíthatatlan. Ált. a menzakaja színvonala alatt (bár én imádtam 12 évig a menzakaját, 7végén is emlegettem). De szerintem ha nektem nem ízlik, megtehetitek, hogy elmentek közösen kajálni vhova.
A buszok úgy mennek, hogy a váltásoknál van egy A és egy B busz, ami a célba viszi az utasokat. Az A a gyorsakat szállítja, míg a B bevárja az utolsó futót, és csak akkor indul el.
A frissítésmél van, hogy csak víz van, de a faluban a gyerekek, akiket ilyenkor "kihajtanak", nagyon lelkesek, volt, hogy milka csoki is volt a frissítőnél, de pl. szőlőcukor nem, pedig a futóm azt evett volna. Azt sem felejtem el, amikor Tercsi a szőlőskertben az első napon az osztrákoknál 5 km után leállt válogatni az egész banánok és Mars csokik között, nekem kellett onnan elcibálnom :-)))
Egyéb kérdés?
Előzmény: Zsazsi (26436)