Mrs. Diablo
2002.10.08
|
|
0 0
23
|
www.metro.hu
Both Zoltán - Vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, öccse riasztotta a mentôket. Hétfôn engedték ki a kórházból
Mi történt? Elegem lett. Nem az életbôl, csak abból hogy éjjel-nappal riasztanak, ha vadállatokat kell menteni, ha kell, Zalaegerszegig elmegyek. A magánéletem teljesen tönkrement emiatt, egy éve voltam együtt a barátnômmel, aki vasárnap szakított velem. Vagy én vagy a kígyóid! ezt mondta. Aki nézett már egy húsz perce született kis krokodil szemébe, az tudja, képtelenség azt mondani neki, hogy lehúzlak a vécén, mert a barátnôm nem bír elviselni. Komolyan meg akartál halni? Nem meghalni akartam, csak felejteni. Megittam hat deci whiskyt, aztán bevettem egy csomó antidepresszánst, azt hiszem, tizenhármat. Az öcsém mentett meg, aki a szomszéd szobában volt. Ha nem talál rám, nem kelek fel többé. Nagyon szégyellem magam, ez nem lehet megoldás. Mi lesz, ha megcsörren a telefon, ha menteni kell? Valószínűleg abbahagyom. Az nem állapot, hogy hatvanezer forintra négy-öt hónapot kell várnom, aztán a rendôrség közli hogy elkavarták a számlát, írjak másikat. A saját hüllôim sem halhatnak éhen azért, mert egy csempész félholt állatait kell megmentenem a határon. Tovább foglalkozom a hüllôkkel, budapesti iskolákban szeretnék bemutatni olyan állatokat, amilyeneket a gyerekek addig csak a biológiaalbumban láttak.
Rusznák Gábor
|
|