T-Petra
Az ablakmosó fuvókáiból spricc után nekem is sokáig csurdogál még a mosófolyádék rá a motorháztrtöre. Szerintem egy-két hónap mulva ott lesz egy szében bemart csik. A fenébe is.
Felfedeztem egy újabb bosszantó hibát(?). A bal első ablak le-fel huzásnál nyikorog. Szilikonspay, de nem sokáig tart a haszna - nyikorgás marad.
Egyre jobban idegesit az "teljesitménykihagyás" 3500-4000 között (V6-os). Főleg intenzivebb pörgetésnél nagyon zavaró (pl. visszakapcs - előzés). Kezdem qrvára bánni, hogy a japcsi autókról európaira váltottam. Semmi komoly gond nincs, de a sok kis apróság agy idő után "összeáll" egy baromira zavaró hibahalommá.
A 2000-as (2500-as)szerviz ügye nagy kérdés. A szervizben (Pécsett vettük a kocsikat) direkt rákérdeztem több pasastól is (egymástól függetlenül), mind azt mondta nem kell - nekik ugyan jó lenne, mert zsozsó, de a kocsik nem igyénylik.
Utolsó mondatok - nekem a gép sehogy se akar 225 fölé menni. Próbáltam teljesen tiszta pályán (szélcsend, madárcsicsergés, stb.) de nem ment. Hm. Itt többen 240-ekről irtak kisebb motorokkal. Érdekes.