lelkiismeret Creative Commons License 2002.10.04 0 0 26273
Hááát?Én spec halak vagyok.:)
Jó lenne, ha jönnél Budakeszire, lassan egész szép számban képviseltetjük a lassú szekciót. Igaz M79?(Persze ha csak nem lettél azóta már gyorslábú).

a térdem katasztrófa, amióta ráhúztam a térdgumit, újra tudok menni. Holnap megnézem, tudok e futni, teszt a hendin.Lehet, hogy nem lesz egy csúcsjavítós futás.

pinkódGabi!(Ez nagyon tetszik)
rendkívüli jó hatással vagy Amatőrre, elég csak a nevedet kiejteni előtte, és mindjárt szívdobogást kap, mert eszébe jut, hogy már nincs egy egész éve addig a bizonyos hóra hívásig. Meg is kezdte a felkészülést,3 napja rendszeresen tornáztatja beteges Achillesét, a lakásban lábujjon és sarkon mászkál. Ja! És úgy néz ki, hogy egyszer csak mégis vesz egy jó futócipőt a szétfutott régi helyett.Sőt, ebben egészen biztos vagyok, elég csak rád gondolnia.:)))
(Azért merek árulkodni, mert most nincs MO-n, vagy legalábbis netközelben, és hátha nem működik majd az otthoni, mire hazajönnek.:)))
Különben azt ígértem neki, hogy ha lesz végre új cipője, azt megünnepeljük, Ő meg azt mondta, hogy ha megfutom a 2"15-öt, akkor azért mulatunk. Eddig semmi, pedig én megfutottam:(

Jó éjszakát, remélem jó sokan leszünk holnap a Szigeten.
lelkiismeret

Előzmény: Chino-San (26185)