Tisztelt Buvar Urak! Voltam az egyik buvarboltban vasarolni. Van nekik nagyon jokepu Aqualung kesztyujuk. Megprobaltam,azt ami ki volt rakva, de el is volt szakadva, meg kicsi is volt. A kirakott (3db) kesztyuk fole ki volt irva, hogy "Aqualung 5mm L" ebbol en naiv azt gondoltam, hogy mind a harom L-es meret. Odmentem a pul mogott ulo fiatal eladohoz, es megkerdeztem, hogy " Elnezest zavarhatom egy pillanatra?" erre or ramformedt, hogy"NEM"Odajott egy idosebb holgy, hogy megtudja, mi a banatom. Megkerdeztem tole, hogy "Csak ez az egy meret van a kesztyubol, ami ki van rakva" erre or halal flegman megkerdezte, hogy "ki mondta nekem azt, hogy mind a harom egy meret?"Es megmutatta, hogy BELE VAN IRVA A MERET A BELSEJEBE!!!!!!!Erre en megmutattam neki, hogy ki van irva a sor fole, hogy L-es meret. Ezekutan, megmertem kerdezni, hogy van-e atlatszo maszkpant, erre a valasz az volt, hogy nincs. En naiv megkerdeztem, hogy fekete maszkpant van-e? "NIIIINNNNNCSSSS volt a valasz(erdekes hangnemben).Fizeteskor, a penztarnal az ur megkerdezte hogy,"CSAK ENNYI????"Tudom, ok is azt szeretnek, hogy mindenki egy komplett felszerelessel tavozzon a boltbbol, de ha bunko modon megkerdezed a vevot, hogy CSAK ENNYI? attol meg nem fog tobbet vasarolni, csak maximum nem megy be oda tobbet.Ugy ereztem, hogy bocsanatot kellene kernem, amiert be mertem jonni vasarolni. Tobbet az eletben nem megyek hozzajuk. Hat csak ezt akartam megosztani veletek, es a hozzaszolasom celja(Isten latja lelkemet) nem antireklam volt, csak nagyon felhaboritott,ahogy hulyenek neztek es meg voltak sertodve, mert kerdeztem valamit. Es ez sajnos nem az elso eset volt, hogy ugy erezetem, semmi keresnivalom itt.