Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 50
djt :

Ja-ja ! A Liberty-s csajok szerintem is kegyetlenek a latexcuccokban, láttam már én is a klippet ! Egyébként a zene világában már igen régóta hódít a lakk és a latex, ezek egyáltalán nem új keletűek - csakúgy, mint ahogy a fétish party-k sem azok Európa-szerte... Olybá tűnik, egyedül Magyarország ilyen konzervatív ebben a kérdésben. A zenei vonalon emlékezz csak a következő videóklippek valamelyikére :
Fun Factory : Pain (az énekesnő piros latex overallban)
U96 : Love religion (Daisy Dee változatos latex-ruhákban, néha még ki is kötözve !)
Honeyz : I won't lying down (Három csajszi fekete latex-estélyikben)
A Spice Girls-ben Victoria Beckham imádta a latex szerkókat és ezt több klippben is alátámasztotta.
És persze még véletlenül se felejtkezzünk el Britney Spears ominózus "Oops, I did it again" c. számáról, amelyben rikító piros latex-overallban csodálhatjuk Britney alakját ! :o))

Et :

A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. Ami a hazai kínálatot illeti, a Ferenc körúti szexshop-ban (a Petőfi hídnál) árulnak "Renate Buccone" féle latex-ruhákat, de a minősége a Nívó-shop-hoz hasonlóan még a szigetelőgumi színvonalát sem éri el, nemhogy egy exkluzív ruháét. A ruhák szabása egyenesen katasztrofális, a színük fakó és teljesen matt, amin a szilikon sem segít. Aki ez alapján próbál fogalmat alkotni ezen ruhák szépségéről, azok nagyot fognak csalódni és ami a legrosszabb : téves képet alkotnak erről a divatkategóriáról. Egyszóval siralmas a helyzet... Mint mondtam, a legközelebbi hely, ahol IGAZI latex-költeményeket láthatsz : Bécsben van. És ez nem is lesz másként, amíg nem lesz nálunk olyan sűrűséggel megrendezve olyasfajta buli, amire rendszeresen fel is lehetne ilyesmit venni.