csinnnKA Creative Commons License 2002.10.01 0 0 400
dArtois!
Igen, ez egy határozottan érdekes kérdés, engem is érdekelne a válasz... a fű (beleértve még a díszfüvet is) nem kimondottan "szobanövény"! :-)

eFZé & Zoli!
Akárhogy is: ha nem lesz eső-eső-eső, akkor a 7végén mi is megejtjük az uccsó nyírást, s ha szép idő lesz, akkor nekiülök a teraszon a fűnyírógép-tisztogatásnak is.

Télleg-télleg, de most tök komolyan: ti mennyire "nyaljátok" tisztára a fűnyírógépet a féléves altatás előtt? Van ismerősöm, aki kirázza belőle a maradék füvet, egy kisseprűvel vagy nyeles kocsikefével kikeféli a nagyját, aztán hadd szóljon, viszi be a lakásba (sufniba... mindegy). A másik véglet az egyik szomszédom, aki diribdarabra szedi... mosószeres vízzel elmossa (szerintem enni lehetne róla, olyan tisztára), aztán ha mexáradt, akkor belekezd a nagyon gondos és aprólékos olajozási műveletbe, majd alig 6-7 órai munka után boldogan és elégedetten összecsavarozgatja. Szerintetek hol az arany középút? Vagyis ti nagyjából vagy aprólékosan takarítjátok meg a fűharapó berendezéseteket? :-)