Lassú Nyíl Creative Commons License 2002.09.30 0 0 25885
/off csak nagyon távirati stílusban, mert most nagyon kevés az időm

nyuszi: precíz és ügyes; majd légy szíves, írd meg, mennyi nálad az idő, mert szeretném az órámat hozzád igazítani

zakka: igyexik az ember; látom, torkodon akadt a klaviatúra, hogy így kifecsegem a titkokat :-))) ; 7241Gabi kódolásával kapcsolatban nem jól emlékszel (de azért kösz, hogy vkinek tartasz:-)): sajnos, a hitelkártyája, és nem a telefonja PIN-kódjára tippeltem (de azért ez a PIN-kód így is aranyos; állítólag Los Alamos-ban az atomtitkokat tartalmazó szuperpáncélszekrények egy-harmadának a számkombinációját a tulajok nem állították át a gyári 50-25-50-esről)

iSTVán, könyvekben azt ajánlják, hogy az ember ne akarjon 6 héten belül két jó maratont futni. Rosszul emlékszem-e, hogy Te az utóbbi 5 héten belül futottál 3 maratont és egy félmaratont úgy, hogy mind maratonon mind félmaratonon PB-t állítottál be, és a másik két maratonod közül az egyik a PB-dhez nagyon-nagyon közeli, a másik pedig "csak" közeli? Ezek alapján merem azt állítani, hogy ha Te egyszer is úgy állnál oda egy maratonhoz, ahogy a normális maratonfutók szoktak (rákészülve és pihenten), akkor Te a PB-det negyedórával is megjavíthatnád. De csináld csak, ami Neked kedves: én a Te maraton-PB-det magam számára így is 2:45-nek könyvelem el:-))).

Philipcsiga, örülök, hogy a sok rossz előjel ellenére végre valami megint jól sikerült; remélem, ez a trend most már megmarad (mint a tőrbecsalt futó)

FUTURE, a teljesítményeddel kapcsolatban azt is tekintetbe kell venni, hogy a táv jó részét egyedül futottad (titokzatoskodó ügynöki jelentések szerint), úgyhogy, bár a magad elé tűzött célt most nem érted el, de nagyon jól futottál

Örültem mindenki PB-jének (és hogy most már az idők mögé többnyire arcokat is tudok képzelni), még ha azok napi jellegűek voltak is (mint azt 066 megírta:-))). Akármilyen szinten is történjen, egy maraton lefutása mindig egy kicsit önmagunk legyőzéséről is szól, és ha így nézzük, van, akinél a maraton távja 42.195 méternél lényegesen rövidebb, de azért a teljesítménye ugyanaz.