Latex Bond Creative Commons License 2002.09.30 0 0 45
Szia Et !
1.) Részemről sincs, nem is volt !
2.) Ez érthető, ha az ember valami égető kérdésére szeretne választ kapni, pontosan ezért próbáltam a paranioádat enyhíteni ! :o)
3.) Az előre elkészített gázmaszkokat SEM kenik le semmivel - ez a nemes feladat mindenképpen Rád hárul, ha fényeset akarsz -, mert hosszú távon az olajszármazékok károsítják a gumit. Első alkalommal minden latex holmit behintőporozva árulnak. (A jobb helyeken persze...)
4.) Mint mondtam, per.pill. nem akarok, de ki tudja mit hoz a jövő ? (Ráunok, megszorulok anyagilag, kigyógyulok a fétisemből - na ez csak vicc volt ! :o)) )
5.) Aha ! Akkor ezt én értettem félre, bocsánat ! Meg fogsz lepődni : létezik ilyen - de csak ruhák esetén ! Persze nem Magyarországon, hanem egy német latex-divatcégnél, a Bodycult-nál. Gyönyörű latexruha-költeményeik vannak és a ruha árának 1/3-áért hajlandók bérbeadni a vágyott ruhát egy estére, amit persze épségben vissza is kell vinni. (A teljes árat ki kell fizetni és amikor visszavitted, akkor visszaadják az összeg 2/3-át.)
Sajnos azonban bizarr maszkjaik nincsenek és ilyet nem is hiszem, hogy bárhol másutt szívesen kölcsönöznének - legalábbis én még nem hallottam róla. De ha csak fel akarsz ilyesmit próbálni, hogy vajon milyen érzés lehet - tehát "nem szexuális alkalomból" -, akkor bemégy bármelyik ilyen boltba, mondjuk Münchenben a No Respect-hez vagy a Spexter-hez (ezeknél jártam és ismerem őket) és az eladók rendkívül kedvesen és segítőkészen állnak rendelkezésedre. De a legtöbb helyen próbafülke is van, ha netán szégyenlős volnál és ott felpróbálgathatod akár az üzlet teljes maszk-kollekcióját.
Előzmény: Ethaniel Hrystos (44)