Latex Bond Creative Commons License 2002.09.28 0 0 43
Szia Et !
Azért nem kell túlzásokba esni : nem napok óta nem válaszolunk, csak egyetlen nap maradt ki. Hiába, nekem néha dolgoznom is kell és nem csak a Net előtt ülni...
Nos, hogy a kérdéseidre válaszoljak : mint mondtam, sétálj el a Ludwig Munkavédelmi Szaküzletbe, amit ajánlottam és nézz körül, mert ott NAGYON SOKFÉLE gázálarc található. Ha egyik sem felel meg, akkor sajnos nem tudok Rajtad segíteni. Ez a "vedd meg a hagyományost és fújd be" dolgot nem azért mondtuk Neked, hogy érd be a silányabbal, vagy azzal, ami Neked nem tetszik. Hanem azért, hogy végre tisztában legyél azzal, hogy NEM LÉTEZIK lakk gázmaszk, hanem az általad hagyományosnak mondott (vagy kifejezetten fétis játékokra gyártott) gázálarcokat szokták befújni szilikonnal. Ez Neked lehet, hogy kiábrándító, de attól még továbbra is ez a csillogásuk oka. Ezen kár is vitatkozni.
A másik : bármennyire is fájó ezt mondanom, de valóban nem akarok megszabadulni egyetlen szerzeményemtől sem - legalábbis egyenlőre -, mivel én is hatalmas anyagi-, időbeli és kapcsolatbeli áldozatok árán szereztem be Őket. Gondolom ezzel nem mondtam túlságosan meglepőt. A kölcsönzés meg valóban nem túl jó ötlet, ha nem haragszol és azt is megmondom, hogy miért. Először is ha Neked megengedném, akkor nem tudom milyen szelekciós elvek alapján utasítanék el másokat, mert ugye azt nem kell mondanom, hogy akkor abban a pillanatban mások is jogosan várnák el ugyanezt a "szolgáltatást". De mivel - ahogyan Te is remekül látod a dolgokat - nem vagyok kölcsönző, ezért úgy tartom igazságosnak, ha senkinek sem teszem meg ezt a szívességet. A másik dolog az, hogy sem időm, sem energiám nincs ilyen irányú kívánságokat teljesíteni, márcsak azért sem, mert enyhe meglepettség lenne úrrá a barátnőmön, ha egyszeriben férfiak sokaságával kellene ilyen ügyekből kifolyólag találkozgatnom a nap különböző szakaszaiban. Mert ugye Te sem mondjuk egy kávézóban akarnád felpróbálni mondjuk a pumpás maszkot, hogy egy gyors véleményt mondhass róla. Ehhez nyugalom kell, amit én nem tudok biztosítani. És végül, de nem utolsó sorban : higiéniai szempontok miatt sem örülnék a kölcsönzősdinek. Mert, mint tudjuk a latexbe az ember - ki jobban, ki kevésbé - egy kissé beleizzad (hisz ez adja az egyik varázsát) és több mint valószínű rám hárulna az a nemes feladat, hogy takaríthatom más után a saját holmijaimat. Na ennyit erről.
Senkit sem akarok ezzel megbántani, de aki hasonló árkategóriájú holmikkal rendelkezik, az valószínűleg ugyanígy vélekedne, mint én.
Minden másban : tanácsokban, ötletekben, üzletcímekben, újdonságokkal kapcsolatos hírekben és a témát érintő eszmecserékben nagyon szívesen állok mindenki rendelkezésére.

Bocs' Ethaniel !

Előzmény: Ethaniel Hrystos (41)