rhynn Creative Commons License 2002.09.26 0 0 0
Itt van pár kérdés, amit eddig tettek fel és még értelmes is:

meg azt hogy képzeled el, hogy ha háborut inditanak egymás ellen, hogy egyezkednek meg maguktol? remélem tévedek de sztem nem sokan akarják majd elfogadni, hogy legyözték őket - ha érted mire gondlok...

Eddigi tapasztalataim alapján egy normálisabb csapattal az egész megoldható, hisz egyik héten te vesztesz, másikban te nyersz. Amúgy minden országnak vannak bizonyos statisztikái, amelyeket alkotáskor csinál meg, s ez alapján egyrészt az operátorok állandóan képesek belső problémákat adni, másrészt meg ha pl. van egy 5. szintű sereged, a másiknak egy 10es, akkor ő dominál. vmennyi számadat lesz, de nem sok. Persze ez most nagyon le volt egyszerűsítve. Játék közbe majd megtanulsz veszteni meg nyerni.

viszont ez a történetért plussz pont sztem elé jo ötlet, de akkor ezeket kiis kéne rakni valahova, hogy a töbiek is letudják olvasni, nem?

de, ki lesz, meg az összes történetet ugye megnézheted (pl. szomszéd ország belügyei, stb) hisz erről szól, részben egy kis BigBrother kukkolás is benne lesz, meg ugye majd mailedre kapsz pletykákat pl. az operátoroktól is. Nem minden lesz nyilvános, lesznek dolgok amit csak 1-1 szövetség fog megkapni stb. Ez még a játék folyamán kiderül.

plussz megvan már ehhez egy kidolgozott szabály rendszer? vagy nekünk kellene kitalálni?

Nagyon nagy alapot kidolgoztam fejbe, most álltam neki megvalósítani. persze módosítás mindíg lehet.