Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 40
Et !
Örülök, hogy tetszett, nekem is baromira tetszett, csak kár, hogy egyhamar nem élhetem át újra ! :o))
A mail-t (amelyben a fotók vannak) nem én küldtem, hanem Josila (nézd vissza a hozzászólásokat !), úgy hogy továbbra sem tudom, mire gondolsz gázmaszk ügyben. Amit én linkeltem be az Aqua-Lányról, az nem tetszik ?
"Ballhead" maszkok alatt gondolom a ballhood-okat érted, amelyek az esetek nagy többségében a felfújható (inflatable) kategóriába tartoznak. A dupla réteg itt is az alapja az egésznek, csak itt a fejed a legbelső rétegen belülre kerül, a levegőt pedig a 2 réteg közé kell belefújni, többnyire egy kis kézi pumpával. Az érzet hasonló a vákuumos (deflatable) cuccokhoz, mert a belső réteg általában pár tized milliméternyivel vékonyabb latexanyagból készül, mint a külső, így a levegő nyomása révén a belső finom gumiréteg fogja kitölteni az arcod összes kis rését, a külső pedig labdaformává duzzad (innen a ballhood elnevezés). Felfújható kategóriában egyébként nem csak maszkokat terveznek, hanem sok mást is, például komplett overallokat és zsákokat is.
Ennek a maszk-típusnak aztán rengeteg fajtája létezik : van amelyiken átlátszó plasztik réteg van beleszegecselve a szemnek, hogy kiláthass, de van olyan, amelyen egyáltalán nem látsz ki, mert esetleg pont ez a cél. Van olyan, amelyiken a szájba is egy kis labda kerül, amelyet külön fel lehet pumpálni és ezzel ki lehet szinte peckelni az áldozat száját és így az egész szájüreget kitölti a felfújódó kis labda.
Slinkyskin-éknél láttam valóban gömb formájú maszkot, aminek már speciális légzőrendszere van a fejtetőnél kialakítva, hogy a tökéletes gömbformát biztosítani tudják. (Mivel egyébként vagy az orrnak, vagy a szájnak mindig ki van alakítva egy nyílás, amin keresztül levegőt vehetsz és ez általában megtöri a gömb alakot.) Íme tehát a "legigazibb Ball Hood" Slinkyskin-től : PINK BALL HOOD

Felfújható maszkom természetesen nekem is van, nem is bírtam volna ki, ha nem próbálhatok fel egy ilyet. :o)) Felvenni baromi egyszerű, csak leengedett állapotban kell a fejre húzni és a zippzárt ráhúzni, majd a szelepen keresztül valamilyen eszközzel a 2 réteg között keményre fújni. Viselni meg egyszerűen fantasztikus, ehhez nem is tudnék mást hozzáfűzni. :o)

Gumilovag :
Hogy mi nem tetszik a "nőmnek" ebben ? Hát az egész, úgy ahogy van ! :o)) Meg van győződve róla, hogy ha ilyen játékokat űzök az ágyban, akkor egy idő után már csak erre tudok majd elélvezni. Már bebizonyítottam neki néhányszor, hogy nem így van, dehát mit lehet tenni.... :o)))))))