Ghanima Creative Commons License 1999.03.27 0 0 260
Offocska on:
Köszönet, megkísérlem. Igazán érdekesnek igérkezik. Igaz, vizsga ide, vizsga oda, ezekkel a szgépes izékkel még mindig nem vagyok egészen jóban. Ezt a sok izét mindet be kell írni? Te Szt. Bimbamm! De azért összehozom, elvégre...
Offantyú off
Nagyon izgat, milyenek lehetnek a keserű macskák!
Itt a cégünk udvarán van egy nagyon kedves, kb. egyéves fekete jós/z/ág, aki valamiféleképp túlélte a macskanáthát (vagy mit?), de az egyik szemére ráhúzódott valami és egy darabka hályog ül rajta. Amikor fiatalabb volt, a mamácskája bíztatására és szocializálása hatására nem lehetett befogni. Aztán egyszer csak sikerült, ivartalanították és azóta nem olyan megközelíthetetlen. A kollegák időről időre galád módon gyógyszerelik, hogy miként, azt még nem sikerült időegyeztetési okok miatt meglesnem (ld. pintyőke csudás fordításában leírtak, talán?), én meg simogatás örve alatt vaskos csipákat törlök ki a balabbik szemecskéje szarkából. Azt se nagyon szereti... Viszont hosszú ideig nem kapcsoltam, hogy miért is nevezik őt Jumi-nak. Aztán, egyszercsak, hasonlóan a trotechnikushoz, aki, mint tudjuk, mindig Elek, rájöttem, hogy miért ez a neve. No, ki találja ki a név eredetét? Egy kis csomag echte virtuális berregést ajánlok föl a megfejtő/k/nek! Beküldési határidő: április 1-je, ez nem vicc...
Üdvözlettel,Ghanima
Előzmény: r_bendegúz (258)