sarkat5 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 5778
Pár dolgot hozzátennék a beszámolódhoz.
Először is a jó hírek: Bojan és Paya is játszhat Kecskeméten, egyiküknek sem komoly a sérülése. Nekem nagyon tetszik, hogy mennyire csapatember a két amerikaink. Davidnek az elején nem ment, rögtön az első negyedben a padra is került. Ennek ellenére semmi hiszti, hanem lelkes pacsik, lelkes játék, szóval minden a legnagyobb rendben. Ugyanez áll Mike-ra is. Nekem meggyőződésem, hogy ő az, aki a legtöbbet futja a csapatból labdával és anélkül is, ezért már alapban szimpatikus. Amit pedig a meccs végén művelt, az önmagáért beszélt, pedig tette azután, hogy egészen addig semmi nem esett be neki.
Ami nem tetszett: A saját házunk tájáról Bencze Zé. Szerintem a nyáron kicsit elszállt magától (és a lakástól, autótól, újraírt szerződéstől) és éppen ez az, amit leginkább el kellene kerülni, mert ha így megy tovább, akkor örökre csak ígéret marad, pedig a remény benne van.
Paksi oldalról nem értettem a néha durvaságba fajuló játékot. Főleg azért mert tőlük ez nem megszokott. Azért nem a szolnokot, vagy a Kaposvárt hívjuk edzőmeccsre a bajnoki nyitány hetén, hogy nehogy kulcsemberek sérüljenek, erre tessék: majdnem ugyanaz.
A végeredményről: Ha nem fejezik be a faultok számolását, azaz tényleg csak az ötödikig játszhat mindenki, akkor a különbség bőven húsz fölé ment volna. Ha pedig Bojant is bekalkuláljuk...
Egyelőre 16-ból 16 az idei mérleg, de még csak most kezdődik. Értesülve a kecskeméti igazolásokról és a várható hangulatról, nem biztos, hogy olyan könnyű lesz, mintha a Mafc-hoz utaztunk volna.
Előzmény: muybien (5777)