lassan sokat írok, de az említett eseményen természetesen kint voltam...
Albacomp–Atomerőmű SE 95–82 (15–20, 27–20, 20–19, 33–23). Ld: Moseley (24/6), Góbi (16/3), Hart (16), Halm (12), Bencze Z. (12), Theisz (11/3), ill. Czigler (16), Sitku (16), Fodor G. (15/3)
Lapov nem játszott, egyik ujján szép kis kötés volt... ennek ellenére nem látszódott túlzott beijedés a palánk alatt részünkről, sőt Bencze Zéről szépen gyűjtögették a hibákat az ASE centerei, de ennek nem sok hasznát vettük, mer ta 2ik félidőben már nem is jegyezták az egyéni hibákat... edzőmeccs, érthető. Nekem tetszett hogy mind2 csapat nagyon keményen vette a játékot, edzőmeccshez képest túlzottan is néha, és annak ellneére hogy nem sokan voltunk kint (kb 3-400 néző tán és sokan Paksról is:)) azért néha volt paprikás hangulat. Ennek oka az volt hogy túlzottan harcos felfogásban nyomta mind2 gárda, egykét bajnokin nincs ilyen hajtás, ez jó jel a jövőre nézve (mármint magyar bajnokság) de az nem volt valami szimpatikus, hogy Czigler elvesztette a fejét. Nem nagyon ment neki mezőnyből, volt pá vitatott ítélet, ezek egy részében jogosan reklamált, csak kérdés egy edzőmeccsen nem tökmind1 mi az eredmény? Szerintem a lényeg a védekezés és a támadás gyakorlása vigyázva egymás testi épségére. Nos Czigler az utóbbit nem annyira tartotta szem előtt, egy szabad labdáért történő harc közben ütközött Theisszel, de Lacikáé lett a laszti amivel egy laza könyökös legyezőt akart kiosztani... nem volt szép. Utána meg a fiatal játékvezetőre rontott egy kihagyott ziccere után visszafutásból elkövetett személyi hibájának jogosságát vitatva...Ez tényleg nem kellene... ASEből Davis nagyon elbújt, én alig vettem észre egypár szép mozdulata volt csak, a fiatal Lőrincz(??)nek volt 2 szép hármasa, Jurgilas ha jól láttam nem is játszott, Sitku hozta a szokásos jó színvonalú játékát... hmm nálunk Halm jó százalékkal dobta a középtávoliakat, Hart most tetszett először, Góbi megint csak gürcölt védekezésebn, támadásban továbbra is kicsit nem leéggé tökös, fel se tűnt hogy Moseley ilyen sokat dobott volna, és ez jó jel, nem az első ilyen meccse, ahol észre se vesszük hogy 20 felett szór...Nálunk a fiatalok nem játszottak. Bíztató volt nagyon amit láttam.