Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 31
Sziasztok !

Először is egy kis kiigazítással élnék ! Sikerült elrontanom a Heavy Rubber linkjét a levelem végén - bocsi mindenkitől -, úgyhogy most korrigálnám, talán ez már működni fog : HEAVY RUBBER

djt-122 : Remélem nem a barátnődet jegelted, hanem csak a maszkos szex ötletét ! :o))) Egyébként meg Yozzának igaza van : illendő a "jól borotváltság" latex divat követése esetén !!! Kezdve azzal, hogy az érzés is más (volt szerencsém próbálni szőrrel és anélkül is !) továbbá így az általad említett "balesetek" is könnyedén elkerülhetők. De azért nem kell megrémülni, aki nem akar megválni a bundájától, az is bele tudja magát gyömöszölni egy latex ruhába mindenféle "idegbecsípődés" nélkül is ! :o)

Et alias Görög : Szerintem sehol sem lettél félreértve, talán csak elnevezésbeli különbözőségek vannak kettőnk értelmezésében.
1.) Mosókesztyű = háztartási gumikesztyű. Ugyanerről beszéltem én is, csak talán nem túl szabatosan fejeztem ki magam. Ez az, amit néhol feketében is lehet kapni !
2.) Ez külön jó, mert akkor meg vannak oldva az ilyen jellegű beszerzéseid, nem ? Ezen mit értettünk félre ? Vagy tán mégsem lehet ott vegyvédelmi kesztyűt kapni ??? :o))
3.) Én sem a hagyományos (katonai) gázálarcokról beszéltem ! Tudod : ronda matt, szürke, az ember fejét és orrát nyomja minden oldalról... Ezt nekem sem kell bemutatni, én is voltam katona és valahogy nem gerjedtem rá a legkevésbé sem ! Amiről én beszélek, az profi gázálarc és csodák-csodája : kényelmesnek mondható ! Valójában nem egészen értem mire gondolsz, mert kétféle anyagot is említesz : "...hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van." Most akkor latexből legyen vagy lakkból ??? Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy "lakk gázmaszk" nem létezik, mert a maszkok mindig kemény kaucsukból (latexből) készülnek, a "lakk" pedig a lakkozott felületű műbőr- vagy bőranyag rövid elnevezése. Ha pedig mégsem gumiból láttad, akkor az meg nem gázmaszk volt, hanem egyszerű kiszabott lakk-csuklya lyukakkal, légzőrendszer nélkül. Hogy most "külön szemes"-re vágysz vagy "panorámá"-ra, az gyakorlatilag tök mindegy, mert mindkettő típus beszerezhető az említett boltokban.
Tudod, mit ? Ha megtalálod a neten a maszkot, amire gondoltál, akkor írd meg és megpróbálok tippeket adni, hol tudod beszerezni !
Az utolsó 3 kérdéseddel kapcsolatban :
A vákuumágy (vac-bed) egy egészen újfajta örömszerzési forma a fétis világában, amely hazánkban még - tudomásom szerint - rendkívül kevéssé ismert és egyáltalán nem elérhető. Ez részint betudható annak, hogy még kevesen érdeklődnek iránta, részint pedig annak, hogy egy elég drága holmi még külföldi viszonylatban is. Az "ágy" lelke tulajdonképpen 2 ív latex lepedő, amelyet 3 élén összehegesztenek, a negyedik oldalára pedig légzáró zippzárat ragasztanak, majd ezt a "gumiborítékot" kifeszítik belülről egy fémcső-kerettel, amely csövön lyukakat helyeznek el a csőkeret teljes hosszában. A csőnek a végét jobb híján egy háztartási porszívóhoz szokták csatlakoztatni és ha valaki bele van zippzározva ebbe a "borítékba", akkor a kiszívott levegő révén olyan erős vákuumot lehet létrehozni a két latexréteg között, hogy az áldozat moccanni sem bír. A mozdulatlanság olyannyira garantált, hogy még a kisujjadat sem tudod mozgatni. Levegőt persze kapsz egy beépített csövecskén keresztül, aztán slussz. :o)
Rendkívül jópofa találmány, már volt szerencsém kipróbálni külföldön, azonban nálunk nem egyhamar lesz elérhető - mégpedig alapvetően az ára miatt. Pedig amit én leírtam, az a legegyszerűbb vákuumágy-típus, amit - bármily meglepő - egy kis kitartással, alapanyagok beszerzésével és egy kis kézügyességgel Te Magad is megcsinálhatsz ! Persze a németeknél már ennél dekoratívabbakat is gyártanak, például ami egy komplett ágy fakerettel, lábakkal, beépített kompresszorral és Téged a matracba applikálnak bele !!! :o))
Szóval ezt kipróbálni csak külföldön tudod, fizetős hölgyeknél, ott egynémelyik megengedheti magának azt a luxust, hogy vac-bed-et tartson.
Venni is lehet, szerintem jó néhány cég foglalkozik a gyártásával, többek között ez is : Latex Prison
Bár ennél olcsóbbakra is bukkanhatsz esetleg, ha rákeresel a neten a "vac-bed + fetish" vagy a "deflatable + fetish" szókapcsolatokra.
A használatával kapcsolatban még csak annyit - bár erre szerintem már mindenki magától is rájöhetett - ahhoz, hogy kipróbáld, mindenképpen partner szükséges (vagy legalábbis egy megbízható segítőtárs), mert egyedül nem tudod magad bezárni (hiszen ez is egyfajta bondage játék - méghozzá a legkellemesebbek közül !). A "megbízható" azért nagyon fontos, mert közben azért különösen oda kell figyelni a latexbe börtönzött delikvens légzésére, mert pánik reakciók esetleg elképzelhetők, ha netán bezártsági fóbia lesz úrrá az illetőn (olyanon is kiváltódhat, aki nem is tudja magáról !!!). A vákuumágyba akár meztelenül, akár beöltözve is be lehet feküdni, de éles vagy hegyes tárgy nem lehet rajtad, mert egy szempillantás alatt tönkre lehet tenni egy párszázezres cuccot.
És különben is : meztelenül lehet igazán érezni a minden porcikádra rádtapadó és szinte a mozdulatlanságig letapasztó latex élményét. ;o)