Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.24 0 0 30
Latex Bond! köszönöm a kimerítő kifejtést. Ellenben egy-két dolgot szeretnék tisztázni (nem kekeckedés, csak félre lehettem értve).
1. gumikesztyű alatt a háztartási gumikesztyűt (általános)értem, amim van is, és néha használom is.
2. Ami a Bajcsyn van védőeszközök boltja...no én azt jól ismerem, mert ott töltöttem a szakmai gyak.-omat anno kb. 10 éve, mint tanuló eladó :-)
3. Gázmaszk. Nos én igazából nem a hagyományos gázálarcot óhajtanám kipróbálni (katonaságnál volt hozzá szerencsém egy évig), hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van. Egyszer láttam a neten valahol, és azóta foglalkoztat és izgatja a fantáziámat. hogy milyen lehet felvenni és érezni. Sőt legmerészebb vágyálmom, hogy egyszer legalább teljesen beöltözhessek latexbe, úgy hogy egy szabad felületem ne maradjon. Az már csak hab lenne a tortán, hogy magassarkú lakkcsizmával a lábamon tehessem ezt meg.
+1 Lenne még egy kérdésem /ami három :)/(bárki válaszolhat aki tud valamit erről). Szintén a neten láttam az ún, vákuumágyat. Ezt hogy lehet kipróbálni? Esetleg megvenni? Ill. hogyan kell ezt használni (meztelenül vagy beöltözve)?

Előre is kösz a válaszokat, és még egy valami...a továbbiakban nyugodtan hívjatok Et-nek, vagy Görögnek :)

Előzmény: Latex Bond (26)