Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 26
Sziasztok latexfan-ok !
Köszi a hozzászólásaitokat, már azt hittem senkinek nem tetszenek kis hazánkban a latexruhák !
No, akkor a válaszaim szép sorjában !

djt-122 : Simon-ékat elég régóta ismerem, még honlapjuk sem nagyon volt, amikor már ellátogattam az üzletükbe személyesen is és meg tudtam magam ajándékozni egy általuk gyártott darabbal. Rendkívül megbízhatóak, mert volt már olyan, hogy véletlenül kiszakítottam egy ruhámat (a vékony gumianyaggal megesik az ilyesmi :o) ) és Ők díjmentesen megragasztották, hogy nyoma sincs a hibának. Valamint készíttettem már velük méretre is úgy, hogy egyik héten levették rólam a méretet, másik héten már mehettem is a kész ruháért, ami tényleg olyan volt, mintha rám öntötték volna - a szó szoros értelmében ! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy - bár én még nem rendeltem Tőlük Neten keresztül -, nyugodtan adhatsz fel megrendelést, biztos lehetsz benne, hogy megérkezik. Hogy épségben-e vagy sem, azt csak a Magyar Posta miatt nem lehet biztosra állítani, nem pedig Simon-ék miatt !
A Hauteng ruhái is kegyetlenek, nekem is nagyon tetszettek ! Bár náluk valóban inkább a lakk-kollekció a figyelemreméltóbb és igazad van az árak alacsonyságával kapcsolatban is. Amint azt már többször is írtam, a Netes rendelést szerintem mellőzd ! Ha van FAX, azon add le a rendelésed, akkor biztosan bizalmasan fogják kezelni az adataidat. Persze nem árt, ha nem egy újonnan alakult "cégnek" faxolod át a hitelkártyád adatait, hanem egy már ismertnek. A Hauteng például megbízható és a Simon is az ! (Egyik sem mai csirke a szakmában és adnak a hírükre !)
Hogy mi a véleményem, ha férfi visel lakk- vagy latexruhát ? Úgy gondolom, a válaszom nem is lehet kérdéses az eddig leírtak fényében ! :o) Jártam már fétis party-n - külföldin is - nem is egyszer és közel sem utcai ruhában jelentem meg ott, gondolhatod ! :o) Szóval ha rajtam múlna, biztosan hétköznapi viseletté avanzsálnám, csak attól félek, hogy akkor elveszne a varázsa. Nekem nagyon tetszik, akár magamon, akár lányokon. Persze jobban tetszik lányokon, mert sokkal látványosabbak benne !!! Én csak azért veszem fel, mert.... de ez meg már a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic témája. Mindenesetre a lányok nálunk nem hordanak ilyet, még divatból se láttam soha egyetlen magyar lányon sem !!! Elég baj ez ! Talán azért, mert honlányaink fejében rögzült az a felületes képzettársítás, hogy : kihívó öltözködés = prostitúció. Akik meg egy kicsit visszafogottabb természetűek, azok meg azért nem veszik fel, mert meggyőződésük, hogy nem állna jól rajtuk... pedig ha tudnák mekkorát tévednek... Ezek a ruhák pontosan a visszafogott csajokon állnak jól, mert akkora kontrasztot teremthet a szuperszexi külső a szolíd viselkedéssel, hogy ettől garantáltan begőzölne minden hapsi ! Én legalábbis igen.... :o))) Addig is, amíg a lányok nem hordanak ilyet, hordják a fiúk ! Végül is a divatnak nem kellene nemektől függenie. Ha egy hapsin jól áll egy lakknadrág, nem tudom, miért ne hordhatná ??? Ki mondta, hogy nem lehet ?

Gumilovag : Az, hogy gondolatban - vagy esetleg a valóságban - Te bújsz ilyen cuccokba egyáltalán nem nárcisztikus !!! Nárcisztikus viselkedés az, ha a saját testedbe lennél szerelmes mindenféle ruha, meg egyéb kiegészítő eszköz nélkül. Amit Te csinálsz, az teljesen normális fantáziálás, amelyben Te a megtapasztalás vagy érzékelés révén tudsz Magadban orgazmust kiváltani. Ezt most nem írom le még egszer, ezt már egyszer kiveséztük a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic tagjaival. Ezt én így gondolom, de persze lehet velem vitatkozni. Én is öltözöm be mindenfélébe, de azt nem érzem, hogy magamba lennék szerelmes, sőt : kifejezetten kritikus vagyok magammal szemben ! Nem tetszem magamnak az esetek nagy többségében, csak ha egy kis átváltozás révén más lehetek, mint az aki. A latex holmik szeretete és felvételük iránti vágyakozás "egyszerű" fétisizmus, amit szerencsés esetben át lehet élni egy megértő partnerrel is. És akkor végképp nem beszélhetünk önimádatról ! Ennek hiányában azonban az ember ezt kénytelen EGYEDÜL átélni. De ez nem nárcizmus.
A gumióvszertől egyébként én is beindulok, tehát tökéletesen megértem, mit érzel és a gázmaszkok is a nagy kedvenceim közé tartoznak. Remélem sikerült megnyugtatnom némileg ! :o)
Elélvezni ma már nem tudok a genitáliák ingerlése nélkül, pusztán fantáziálásból, de volt olyan időszak, amikor legelőször próbáltam valamit, akkor annyira felizgultam, hogy már senkinek nem kellett semmit sem csinálnia. :o) Például ilyen alkalom volt, amikor először próbáltam üzletben női tűsarkú csizmát. Szégyen ide, szégyen oda, én ott helyben elélveztem, amikor felhúztam a csizmát. És ugyanezt éltem át az első latex-ovarallba "csusszanásomkor" is, ami ráadásul megintcsak üzletben történt (pech, mindig ott próbálom fel először és nem otthon... :o) ) és az is óriási volt !!! Idővel sajnos ezt az érzést "megszokod" bizonyos fokig és mindig valami újra vágysz, amit még nem próbáltál. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy jó-e mindent kipróbálni ? Ez egy érdekes kérdés lehetne... Mert egy idő után már a fantáziád sem segít. Mindig kell hagyni valamit, ami után vágyódsz és küzdhetsz érte, hogy egyszer kipróbálhasd. Nekem még mindig van ilyen ! :o))
Külhonban megrendezett fétish party-kon nem jellemző, hogy elszabadulnának az ösztönök. De persze a legmenőbb helyeken biztosítanak ehhez is egy intimszférát a pároknak, ha netán már nagyon nem bírnának magukkal. Persze lehet nyilvánosan is csinálni, azért sem szól Rád senki, de ez végképp nem gyakori. A neves party-k inkább egy bensőséges hangulatú bulik benyomását keltik, ahol bármi megtörténhet, de valójában csak egy jó kis zenés szórakozóhely, ahol hasonszőrű emberekkel, párokkal ismerkedhetsz, táncolhatsz, bámészkodhatsz. A zene a legtöbb helyen amúgy is elnyom mindent, hasonlóan egy hazai disco-hoz, de azért még lehet meghitt helyeken beszélgetni és persze szokott lenni némi élő műsorszám is a témában, amin lehet nagyokat ámulni... :o) A neten fellelhető visszafogott képek azért vannak, mert ez inkább a jellemző és nem pedig az orgia. Aki erre számít, az csalódni fog, mert az esetek 95%-ban mindenki partnerrel érkezik, sőt van olyan hely ahol csak ez az elfogadott.

Ethaniel : Lásd fent ! :o) Nem röhejes amit csinálsz, hidd el !!! Az a röhejes, hogy ennek létjogosultságát így kell bizonygatnunk magunknak ! Valójában nem magunknak bizonygatjuk, hanem gondolatban a meg nem értő környezetünknek, akik közül sokan valóban röhögő görcsöt kapnának, vagy rosszabb esetben pszichológusra bíznának. Na de kérdem én : miért akarunk MINDENKINEK megfelelni a környezetünkben, ha egy olyan intim dologról van szó, mint a szex vagy ad absurdum az önkielégítés ? Egyedül leendő partnerünket kell majd győzködnünk, de Őt sem a végletekig ! Ha nem fogadja el a "dilinket", akkor nem fogad el bennünket teljes valónkban, akkor pedig gond van. (Ezt pont én mondom, akinek a barátnője szintén nem fogadja el ezeket egyenlőre, de úgy érzem talán fejlődik még a kapcsolatunk jó irányba. :o) )
A gyakorlati része a dolgoknak : valóban nem kell, hogy mindjárt drága cuccokkal kezdjen az ember, hisz nem is mindenkinek adatik meg ez anyagilag sem. Gázmaszkot például nálunk is lehet kapni az erre szakosodott munkavédelmi szaküzletekben. Hogy mást ne mondjak, az első maszkomat én is itthon vettem, méghozzá legalább olyan jót, mint amilyeneket külföldön árulnak ! Tény, hogy ez sem volt valami hú de olcsó, de egy kis gyűjtögetéssel elérhető. Az enyém konkrétan a LUDWIG Munkavédelmi boltból való, ami a XI. ker. Rátz Lajos u. 26. III. emeletén található (ha még megvan). Azidőtájt egy szép fullpanorámás fekete gumi gázálarc 13.000 Ft körül volt. Ez volt az egyik legdrágább, megjegyzem... Ennek panorámaüvege van elöl (nem külön-külön a szemeknek, hanem egybe) és 5 pánttal lehet a fejre erősíteni. Lányokon iszonyat jól mutatna, de sajnos nincs olyan ismerősöm, akire ráadhatnám !!! Így jobb híján én szoktam felvenni és így már megvan a feeling ! ;o) Gumikesztyű ügyben szerintem végképp nem lehet semmi probléma, hiszen mosókesztyűben például néha feketét is lehet kapni. De ha ez nem jön be és masszívabbat szeretnél, akkor vegyvédelmi kesztyűk után kell járkálnod, amelyet szintén munkavédelmi szaküzletekben lehet beszerezni. Úgy emlékszem, a Bajcsy Zsilinszky úton a Nyugati felé van is egy ilyen üzlet.
Heaven party-ra lehet, hogy egyikünk sem fog már beállítani, mert tavasz óta egyáltalán nem rendeztek többet itthon, meg aztán ott senki sem "fetisizálódott" annyira, hogy igazán jól érezhesse magát az ember. Sok volt a bámészkodó, ami egy fétis party-n halál idegesítő !!! Vagy mindenki beöltözik vagy senki ! Ez a külföldi party-kon alapszabály !!! A latex pedig még a mi fétis-partinkon is extrémnek minősült...

Latexbazka : Üdv Neked is ! Mi volt az az egy-két dolog, amit sikerült itthon beszerezned, ha nem vagyok indiszkrét ? Már csak a többiek kedvéért is meg kellene osztanod az ötleteid... Köszi, hogy látogatsz !

És végezetül egy link a latex-fétis témájú újságok "királyához", amelynek eddig minden számát megvettem Bécsben (sajnos a honlap fizetős, de azért az online shop-ba be lehet menni és érdemes körülnéznetek) : Heavy Rubber