adatvihar negyvenketto Creative Commons License 2002.09.20 0 0 183
Szia *

voltam mar 1x a nemzetinel, jopofa volt. tegnap benyeltem egy ecstasyt es szetszivtam az agyam, majd par haverral lenzetem.. hat. KURVARA BUSZKE VOLTAM HOGY MAGYAR VAGYOK. szal azer ugy atgondolom hogy azt a penzt amit leadozok ERRE koltottek, EZ IGEN.

szal nemtom, biztos lattatok mar paran a helyszinen azt a brutalitast amit felhuztak az epulet kore (utveszto, kilato, park), de ha belegondolok h jon 1 kulfoldi, es meglatja ezt a csodalatot, mogotte lagymanyosi hid (szinten future), duna tuloldalan IBM, ericsson (datapark), szal ezt nemzetkozi szinten megbologatjak szerintem.

tegyuk fel h jon 1 osztrak turista, akinek megvan a kepe magyarorszagrol. meglatja ezt a durvasagot, szerintem nem meglepo ha otthaggya az allat. amikor ott alltam a park kozepen, es leneztem a hajorol a mesterseges toba, IGEN BAZKI, EZT MAGYARORSZAG CSINALTA, es ez NEMZETKOZI SZINTEN EGYEDULALLO.

szal nemtom miert fikazza mindenki, 1reszt kurvajol nez ki, masreszt szentem ennel jobb hejre nem is lehetett volna epiteni..

csucs.

peace