Köszi, hogy vetted a fáradtságot- miközben rohamaid alábbhagytak- és lejjebb görgetted az egeredet, ezáltal ismét bebizonyítva, hogy nekem van igazam és hogy mennyire buta ember vagy. Valamint azzal is engem igazolsz, hogy a primitívségre még büszke is vagy, hencegsz is vele. (ugye, hogy nem jártam messze az igazságtól a zártosztállyal kapcsolatban?) : ". Tudod, a kinézet nem számít ha jó a zenész. " Ezt te írod, miközben a cicanadrágos-gyermeteg szövegeddel mindenkibe belekötsz. Slasht milyen zenésznek tartod??????
"Édes öregem, könyörgöm, ne akard hogy beidézgessem, miket írtál." (Látod-látod, egyik mondatoddal ütöd a másikat; és ezt többször elköveted.) Nyugodtan idézgess, bár a normálisabb arcok lejjebb ugorva úgyis látják, hogy egy rettenetesen elmaradott kotorékkal van dolgunk, akinek fogalmazási problémái is vannak. Ez már csak azért is ciki, mert még hencegsz is a koroddal és öreg rókaként jellemzed magad. Egy rókakomától nem ciki zsinórban beütni több üzit? (gondolok itt a stílusra, a fogalmazásra, a szóhasználatra is) Még az is meglehet, hogy van vmi közöd az újságíráshoz? Egy rókához az is ciki, hogy több helyen, több fórumban ugyanazzal a szöveggel rukkol elő "ne akard hogy beidézgessem, miket írtál." Ez szintén nagyon rutintalan és még le is égsz vele, mert nincs igazad. Hidd el, nem tudsz olyan szellemes lenni, mint az az ominózus szűk tábor, ne erőlködj. Vitatkozni sem tudsz kultúráltan, netán normális hangnemben meggyőzni valakit, csak a saját kis irodalmi stílusodban beszólsz mindenkinek és balfékként tündökölsz minden fórumban, majd hangsúlyozod, hogy régi arc vagy itt. Egyszerűen jellemezve egy kő-primitív pofa vagy.
Még azt sem bírtad kiolvasni, hogy A PROFI a veled való ámokfutás helyett egy másik autót ajánl fel egy esetleges Guns koncertre. Ő rutinos, te sosem leszel az, akárhány billentyűzetet koptatsz el.