Latex Bond Creative Commons License 2002.09.18 0 0 16
Szia djt-122 !

A netes rendelésnél (már egy másik fórumon is említettem) létezik egy biztonságosabb módszer : a FAX-os rendelés. A Simon-nak itt a FAX száma : 0043/1/958 78 37, ezen nyugodt szívvel elküldheted nekik a hitelkártya-adataidat ! Itthon még jó ideig nem lesz ilyen üzlet, erre ne is várjál, mivel nincs rá akkora kereslet. A Simon termékei egyszerűen gyönyörűek, már jó néhány ruhát vettem náluk és hidd el: valóban olyan fényesek, mint a képen !!! A ruhák külső felülete ugyanis már gyárilag (olajozás nélkül is) teljesen síma és fényesített, a belső felületük pedig egy kicsit mattabb és selymesebb. Ezáltal az olajozás következtében a belső oldal rendkívül csúszóssá válik (a könnyebb belebújás végett), a külső felület pedig csillogóan tükör-fényes lesz, de nem csúszik, hanem inkább egy kicsit tapadni fog. A ruhát a boltban kérésre kifényesítik, de a boltban lévő modellek nem mindegyike van lekenve, csak ha fel akarod próbálni, akkor adnak hozzá olajat.
Egyébként megint frissítették a honlapjukat és az új totálisan átlátszó modellek iszonyat vadítóak !!! Itt egy link hozzájuk : Simon Galerie Nr.13.

Súlyos Beteg : amire gondolsz, az stretch lycra vagy elasztikus selyem volt, ami nem azonos a latex-szel. Bár sokaknak az is tetszett... :o)

Előzmény: djt-122 (14)